Es ist GAME OVER: Heiko Schönings groẞe enthüllung

12 januari 2022

Heiko Schöning legt uit waarom de plandemie op zijn einde loopt. Het is GAME OVER voor de planners. Hij voorspelde zowel corona als de vaccinaties al eind 2018 en geeft u de namen en rugnummers.

Game Over is in huis! U kunt die bestellen in de webwinkel, BESTEL & INFO:

Dat geldt ook voor Headwind 21, de nieuwe dubbeldocu van Marijn Poels: BESTEL & INFO

En voor ‘Terug naar de oorsprong’ van Peter Borger, BESTEL & INFO

De vijfde (!) druk van Epoque 10 is uit! Een jaar na verschijning is dit nummer nog steeds een waanzinnige hardloper. Bestel ‘m ook:

Epoque Magazine (nr. 14) is verschenen! Abonneer je voor een jaar via www.epoque.media .

De dubbel DVD van Marijn Poels met beide documentaires van 2021 is ook verschenen: ‘Headwind 21’ en ‘Het goede doel heiligt de middelen’. BESTEL ‘m hier: 

WILT U OOK DIE NIEUWE VLAGGEN BESTELLEN?

WILT U OOK DIE BLAUWE TIJGER PET BESTELLEN?

Of gewoon de hele demokit XL in een keer? DOEN!


Doneer ook mee aan onze dakrenovatie

Stichting de Blauwe Tijger NL76INGB0000592971

Of klik op deze link! 


Abonneer je nu op Epoque Magazine! Kijk voor meer info over abonnementen op www.epoque.media.

Dat geldt ook voor ‘Imperium USA’ van Daniele Ganser! – over de strapatsen van het Amerikaanse wereldrijk, de toestand in de wereld met China, de logica van imperia, macht en geld:

We willen het contact met u nooit verliezen! Meld u daarom aan op BlueTube

Of doneer ook eens aan de Blauwe Tijger voor al die mooie producties! 

Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang, en een gratis boek cadeau


We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven.

Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: info@deblauwetijger.com


 

 

 

Loading

Laat een comment achter

Recente video’s

Waanzinbar: De magische moestuin en de bruine ridders

Waanzinbar: De magische moestuin en de bruine ridders

De Waanzinbar bevat weer een heerlijk moestuinfilmpje, en nu eens niet met Tom in de hoofdrol; er is een bombshell gebarsten over de bruine ridders in het bisdom Den Bosch en Tom en Menno bespreken de toekomst van de man en van de vrouw. Tom vindt het tijd voor meer...

Trending video's

Reageer op de video

10 Reacties

 1. Daniëlle

  Hallo Blauwe Tijger,

  wordt het interview met herr Schönings ook ondertiteld in het Nederlands?
  Ik krijg het net niet allemaal mee.

  En het boek? Wordt deze ook vertaald?

  Hartelijke groet,
  Daniëlle

  Antwoord
  • evert waaijenberg

   geweldig gesprek met heiko schonings.

   Antwoord
 2. antonius michorius

  Blauwe tijger c.s denken abusievelijk dat er een virus is. Maar er is geen virus. Geen enkel virus werd ooit geisoleerd via de postulatenvan Koch. Helaas is de redactie te dom om dit te begrijpen. Alles mbt covid werd gelogen. Bestudeer dr. Stephan Lanka. e..a.

  Antwoord
 3. Naam *inge

  alsjeblieft Tom, laat je gast aan het woord. Je manier van presenteren neemt zoveel weg van de belangrijkheid van wat dr. Heiko te vertellen heeft.

  Antwoord
  • Aaltje

   *inge….ik heb met volle teugen genoten va Heico en heb Tom amper aan het woord gehoord. Dus graag met minuten en seconden erbij alle onnodige interrupties vermelden. Dan bekijk ik die opnieuw. Of wilde je ook wat zeggen?

   Antwoord
 4. John Kuhles

  Top interview! (je spreekt behoorlijk goed Duits (9+) , ben zelf half Duits opgevoed omdat ik dicht bij de grens leefde …

  Ik hoop dat er snel een Engelstalige ondertiteling komt … niet per sé Nederlands omdat mijn netwerk van Alternatieve Media internationaal is.

  Is het boek binnenkort verkrijgbaar in het Engels? (of Nederlands)

  Op deze pagina van deblauwetijger site staat nergens WIE de interviewer is , hoe hij heet etc. etc. Kan dat alsnog erbij gevoegd worden.

  Ga zo door … jullie staan hoog in mijn Top 450 Nederlandstalige Alternatieve Media zie: whynotnews(dot)eu

  Vr. Gr.
  John Kuhles

  Antwoord
 5. Diana Saaman

  Natuurlijk geweldig werk van Heiko Schönings!
  Ben echt voor interview gaan zitten. Jammer dat de link naar nu met alle maatregelen en omver helpen middenstand en samenleving niet wordt besproken. Ook niet hoe wij hier nu uit kunnen komen.
  Ik hoopte dat de titel ‘Game over’ juist zou gaan over een licht in de tunnel…….

  Antwoord
 6. Michiel

  Beste,
  Het interview is voor mij prima te volgen. Dapper Tom om dit in het Duits te doen! Ik vroeg mij alleen af of jullie van te voren hebben afgesproken om Heiko aan te spreken/te adresseren met ‘du’ in plaats van (het voor mij meer voor de hand liggende) ‘Sie’?
  Groet, Michiel

  Antwoord
 7. Alfons van der Mullen

  Graag zou ik het boek van Schöning willen kopen maar zijn Duits (of is het Engels) zou wel eens zeer moeilijk academisch kunnen zijn. Hoe kom ik er achter of het goed leesbaar is? Wellicht kan Tom Zwitser 5 pfd pagina’s via de website beschikbaar stellen.

  Antwoord
 8. Sjoke van Berendonk

  Hallo Tom/Blauwe Tijger,

  Mijn reactie hier betreft het probleem jullie niet te kunnen bereiken. Mijn emailadres tijdens een bestelling wordt niet geaccepteerd!
  Dus ik hoop dat dit opgelost kan worden…

  Telnr 06 52581970

  Groetend,Sjoke

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *