Thierry Baudet presenteert zijn bestseller!

19 maart 2022

Thierry Baudet ~ Het Coronabedrog

 

Doneer aan de Blauwe Tijger of koop een van de laatste en relevante titels! 

Loading

Laat een comment achter

Recente video’s

Waanzinbar preview nieuwe studio

Waanzinbar preview nieuwe studio

De waanzin wordt eentonig en daarom heeft Tom een exposé voorbereid over de Belle Epoque in Amerika, verreweg de mooiste periode van stedebouw. Maar was het allemaal ook echt mooi? Niet dat Menno het daarbij laat zitten, want vooral Omtzigt moet het ontgelden, en er...

Trending video's

Reageer op de video

11 Reacties

 1. ing. J. Onno Dekker

  Geachte Flavio en Team, en natuurlijk ook Tom Zwitser naast zijn blauwe tijger,

  Hoewel ik weet dat jullie programma geen ‘verzoeksnummers’ heb ik

  de hoop dat jullie eens aandacht besteden aan de vergeten oorlog in

  Griekenland. Ik beschouw die geschiedenis als exemplarisch voorbeeld

  van de deepstate-nwo al direkt na de oorlog.

  Er zijn verschillende documentaires gemaakt, ook vanuit anarchistische hoek,

  velen zijn verdwenen van het gecensureerde net. Dus misschien is wat

  research nodig. Er zijn paralellen met onze tijd: nationale banken van het volk

  vernietigen, vrije gedachten en vrije pers bestrijden, politieke gevangenen, detentie kampen,

  napalm op de bevolking.

  Hier een link: https://www.grieksegids.nl/griekenland-weblog/geschiedenis-de-griekse-burgeroorlog-1946-1949-artikel-1335.php

  χαιρετισμούς ing. J. Onno Dekker

  Antwoord
  • Wieberen Tjeerdsma

   Niet wanhopen……ieder mens is geprogrammeerd door de taal……Het is nu goed tegen kwaad, wat je moet bedenken, dat dat relatief is….Wat goed is voor de ene is kwaad voor de ander en is een belangen kwestie……het willen controleren is ingegeven door angst iets te verliezen en dat maakt juist dat je verkrampt……Ons godsbesef heeft hier het juiste antwoord op…….je ziet het pas wanneer je het ziet….het verblinden door macht geld en controle drang en de bijbehorende angst, maakt, dat je het niet ziet……Hocus pocus Pilatus boomstam, die niet zien kan die is blind.

   Antwoord
 2. Jan Deeg

  Er komen weldegelijk aanwijzingen richting Rutte c.s. vanuit het buitenland, waarschijnlijk de Bundes Nachtrichten Dienst, welke op haar beurt waarschijnlijk vanuit Langley werd geïnstrueerd.

  Antwoord
 3. james pott

  Bedankt beste mensen, jammer dat er zo weinig echte journalisten rondlopen die ons onbevooroordeeld op de hoogte houden van wat er werkelijk aan de hand is. Ik blijf op het wonder van Thierry hopen maar zonder onafhankelijke media heb ik er een hard hoofd in.

  Antwoord
 4. ineke snel

  Ik wil al heel lang weten hoe D66 gefinanceerd wordt. Samenwerking met WHO, WEF, SOROS…al die krankzinnige uitgaven bij diverse verkiezingen.
  En haar constante aanwezigheid op T.V…invloed D66 !!! Enz.enz.

  Antwoord
 5. BtcRunner

  Dank voor het interview. Ik heb boek gelezen. Is een aanrader. Afgesloten worden van YouTube en andere big tech kunnen voorkomen door gebruik te maken de blockchain.

  Antwoord
 6. Aron

  Dit video is van YouTube weggehaald, belachelijk! Ik vrees dat dit niet beter gaat worden, probeer plan B, C of D, want dit gaat niet leuk worden mensen. De meesten zijn blind, ik heb ook geprobeerd ze dingen te laten zien, feiten. Niks complot of iets. Feiten heb ik laten zien en mocht niet baten. Stilte is wat ik krijg. Ze hebben geen weerwoord, mar toch blijven geloven wat door oud-media voorgeschoteld wordt! Dat dit wel meevalt, dat de vaccinatie schade meevalt, dat ze het wel goed bedoelen etc… serieus triest.

  Antwoord
 7. Aron

  Bedankt voor dit goede interview, jammer dat het van YouTube is verwijderd, maar te verwachten.

  Antwoord
 8. Pied dePad

  12:10 dat corporatisme waar Baudet het over heeft is bedacht door Mussolini en heet fascisme. Ik begrijp niet waarom Baudet, maar ook vele anderen die link niet leggen. Verder is het fascisme op details na vergelijkbaar met het nazisme en dat komt weer voort uit het socialisme. Het is triest, maar wat gebeurd is net alsof het ’33 is.

  Antwoord
 9. van der Post

  Jullie zitten er met Trump TOTAAL ernaast

  Antwoord
 10. Benedict Broere

  Hoe komt het eigenlijk dat Youtube-video’s bij mij vloeiend en zonder haperen worden afgespeeld, en dat dezelfde video’s op de website van De Blauwe Tijger qua beeld blijven hangen, af en toe een sprongetje vooruit maken, dan weer blijven hangen, enzovoort. Geluid is wel ononderbroken te horen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *