Philosophy in times of war #3 matthias rath: ‘the eu is the politbureau for german patent laws’

18 juni 2021

ENGLISH. The biggest thing we don’t know about in this vaccination era, are the German pharmaceutical patent laws. Two world wars didn’t accomplish what the EU seems to do without one bullit: defending German Pharma Patents world wide, in TTIP and other “free trade” treaties, but within Europe as well. Tom speaks with an expert in a 160 years history of German biochemical patents and German world power; Dr Matthias Rath. Watch and weep! According to Tom, this is one of the most interesting interviews of Blue Tiger!

DUTCH. De grootste olifant in de kamer is op dit moment de Duitse patentenwet. De EU werpt zich al decennia op als het politbureau voor de Duitse Big Pharma-industrie en verdedigt die belangen wereldwijd. Wat twee wereldoorlogen niet voor elkaar kregen, krijgt de EU voor elkaar zonder een kogel af te vuren: de hele wereld (of het gros ervan) onderwerpen aan de Duitse farmaceutische industrie en haar patenten middels zogenaamde ‘vrijhandelsverdragen’. Tom spreekt met een expert in 160 jaar Duitse biochemische patenten en Duitse wereldmacht; dr. Matthias Rath. Kijk en huiver! Volgens Tom is dit een van de meest interessante interviews van de Blauwe Tijger.


GAME OVER! OUR FIRST GERMAN TITLE! (Onze eerste uitgave in het Duits verschijnt eind september! Bestel ‘m vast!)

Overige uitgaven en de huidige bestsellers van Blue Tiger: Het rapport van de BPOC2020 over de Nederlandse politie is nu verkrijgbaar:

Abonneer je nu op Epoque Magazine en ontvang de schitterende bestseller van Kees van der Pijl, ‘Pandemie van de Angst‘ er gratis bij. Kijk voor meer info over abonnementen op www.epoque.media Of koop Van der Pijls boek!

De vertaling van Bhakdi’s laatste boek is uit! INFO & BESTEL

Het boek van Jannes Koetsier, ‘De gezonde patiënt’, is hier verkrijgbaar

Epoque 12 is net verschenen! Bestel ‘m nu:

De zeer spraakmakende Epoque 13 komt half september en kan voorbesteld worden!

NEW! Alexander Zwagerman wrote a terrific book ‘Why China is winning’, on the rise of China and the suicide of teh West.

Available in ENGLISH and DUTCH

Nieuwe boek Giorgio Agamben, Waar zijn wij? De epidemie als politiek 

De klassieker ‘Homo Videns’ van Giovanni Sartori (1924-2017) is officieel verschenen! INFO & BESTEL

Dat geldt ook voor ‘Imperium USA’ van Daniele Ganser! – over de strapatsen van het Amerikaanse wereldrijk, de toestand in de wereld met China, de logica van imperia, macht en geld:

We willen het contact met u nooit verliezen! Meld u daarom aan op BlueTube

Of doneer ook eens aan de Blauwe Tijger voor al die mooie producties! 

Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang, en een gratis boek cadeau


We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: info@deblauwetijger.com


 

Loading

Laat een comment achter

Recente video’s

Trending video's

Reageer op de video

1 Reactie

  1. Maria van den Braak

    Een niet onbelangrijke factor om hierbij ook te betrekken, is het gegeven dat de chemische industrie, de voedingsmiddelenindustrie en de geneesmiddelenindustrie één en dezelfde industrie is. Dus worden we vergiftigd met chemische stoffen via landbouwbestrijdingsmiddelen, chemtrails, et cetera en chemische en andere schadelijke toevoegingen aan ons eten om ons ziek te maken en zo medicijnen te kunnen slijten. Ook de petrochemische industrie maakt hier onderdeel van uit, waardoor alle medicijnen gebaseerd zijn op aardolie. Het simpele gegeven dat het één industrie is, zegt eigenlijk alles.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *