NCTV rectificeert FDF | De Oekraïne-crisis is 2030 Agenda in notendop

02 maart 2022

Sieta van Keimpema schuif aan de studio. De NCTV rectificeert namelijk de eerdere melding in haar Terrorisme Monitor aangaande Farmers Defence Force. Verder praten Tom en Sieta over de cruciale rol van de foodmultinationals en agrobanken in Oekraïne: terwijl ze hier de boeren uitkopen, failliet laten gaan of anders uitroken, zetten de grote multinationals en banken zelf gigaboerderijen op in Oekraïne. Ze gingen ervan uit dat dat land al wel even ij de EU en de NAVO hoorde, maar dat is natuurlijk nooit zo geweest. Onze boeren gaan weg in ruil voor megafarms in het oosten. Kortom: de 2030 Agenda in een notendop! Dat staat nu onder enorme druk. Graanschepen komen nu leeg terug uit dat land in plaats van vol. Onze hele voedselketen staat onder enorme druk. Sieta vertelt hoe dat kan

Bestel de nieuwe titels die we over dit onderwerp aanbieden (en ook de oude titels zijn nog steeds onverminderd relevant):
Eric van de Beek ~ MH17, de onderste steen

 Daniele Ganser ~ Imperium USA, een wereldmacht zonder scrupules

Er komen tussen nu en 4 weken tal van nieuwe boeken uit, zoals de nieuwe vertaling van Ullrich Mies’ nieuwste boek. Kijk in de webwinkel!

Game Over is in huis! U kunt die bestellen in de webwinkel, BESTEL & INFO:

Dat geldt ook voor Headwind 21, de nieuwe dubbeldocu van Marijn Poels: BESTEL & INFO

En voor ‘Terug naar de oorsprong’ van Peter Borger, BESTEL & INFO

De vijfde (!) druk van Epoque 10 is uit! Een jaar na verschijning is dit nummer nog steeds een waanzinnige hardloper. Bestel ‘m ook:

Epoque Magazine (nr. 14) is verschenen! Abonneer je voor een jaar via www.epoque.media .

De dubbel DVD van Marijn Poels met beide documentaires van 2021 is ook verschenen: ‘Headwind 21’ en ‘Het goede doel heiligt de middelen’. BESTEL ‘m hier: 

WILT U OOK DIE NIEUWE VLAGGEN BESTELLEN?

WILT U OOK DIE BLAUWE TIJGER PET BESTELLEN?

Of gewoon de hele demokit XL in een keer? DOEN!


Doneer ook mee aan onze dakrenovatie

Stichting de Blauwe Tijger NL76INGB0000592971

Of klik op deze link! 


Abonneer je nu op Epoque Magazine! Kijk voor meer info over abonnementen op www.epoque.media.

Dat geldt ook voor ‘Imperium USA’ van Daniele Ganser! – over de strapatsen van het Amerikaanse wereldrijk, de toestand in de wereld met China, de logica van imperia, macht en geld:

We willen het contact met u nooit verliezen! Meld u daarom aan op BlueTube

Of doneer ook eens aan de Blauwe Tijger voor al die mooie producties! 

Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang, en een gratis boek cadeau


We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven.

Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: info@deblauwetijger.com


 

 

 

 

Laat een comment achter

Recente video’s

Zorgrevolutie gestuit door rechters, banken en verzekeraars

Zorgrevolutie gestuit door rechters, banken en verzekeraars

Tijdens de Grand Tour van Tom op Sicilië ontmoet hij Paul Hager, al sinds 2014 initiatiefnemer van Zuster in de buurt en Beter in de buurt. Hij vertelt op welke enorme tegenstand hij stuit van rechters, verzekeraars en banken. Al deze instellingen blijken boven de wet...

Nieuwe beroepsvereniging voor goede artsen: NTG!

Nieuwe beroepsvereniging voor goede artsen: NTG!

Uit de Zelfzorg-covid-19 artsengroep die vele duizenden coronapatiënten in de afgelopen jaren heeft genezen, is een nieuwe beroepsgroep ontstaan: het Nederlands tele-artsengenootschap (NTG). Ze kunnen protocollen ontwikkelen en medicijnen voorschrijven die nu nog...

Trending video's

Reageer op de video

1 Reactie

 1. Hans Claessens

  Deze 75 minuten vlógen voorbij. Deze vrouw zou nu eens minister van onze landbouw horen te zijn! Zij denkt inclusief en integraal op een non-sectarische en creatieve wijze. Die kwaliteiten zijn onvindbaar in Den Haag, waar bedrog naar de burger en corruptie bloeien.
  In 1980 ben ik als landschapsarchitect afgestudeerd op het thema: ‘biologische landbouw en landschapsvorming’. Om de versnippering van landbouwgrond tegen te gaan, was mijn voorstel om alle landbouwgrond in een geografisch zo groot mogelijk gebied onder een coöperatie te brengen, met alle boeren daarbinnen als eigenaar. Samen beslissen ze dan over de best mogelijke wijze van teelt en productie. Maar belangrijker: samen zijn ze veel minder kwetsbaar voor de erosie van grond en landje pik van het uitschot der ‘hoge heren. Ik had veel meer voorstellen in die Studie; die kreeg de 2e prijs van ArchihPrix (prijsvraag vanstudenten plannen, elke 5 jaar).

  Dank ook voor het uitgeven van alle zeer belangrijke boeken én ‘Epoque’ (dat blad lees ik vrijwel steeds van kaft tot kaft en mij doen het formaat, het luxe drukwerk en de ruime opmaak ook goed). De inhoud is zeldzaam actueel en relevant in ons critisch tijdsgewricht.

  Groet van Hans

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.