Jan & Willem Engel: Staatsterreur via de (recht)bank

22 december 2021

Jan & Willem Engel: Staatsterreur via de (recht)bank

Broers Jan en Willem Engel praten in de studio over het RIEC en het LIEC: de grote ongrondwettige platformen waarmee de overheid haar burgers kan pesten als ze geen crimineel zijn maar wel ‘ongewenst gedrag’ vertonen. Doel: gewenst gedrag vertonen of kapot maken. Wilt u ook uw dossier opvragen? Stuur ze de volgende brief: Sturen per aangetekende post naar :

Uw afdeling, zie: RIEC.nl/contact

Geachte heer, mevrouw,

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming verzoek ik u opgave te doen van mijn door u verwerkte persoonsgegevens ongeacht in welke vorm. Daar onder in iedergeval het signaalbeeld en het RIEC interventieadvies

Op grond van de Wet Politiegegevens verzoek ik u opgave te doen van mijn door u verwerkte persoonsgegeven ongeacht in welke vorm. Daar onder in iedergeval het signaalbeeld en het RIEC interventieadvies.

Graag ontvang ik uw reactie binnen de wettelijke termijn van vier weken.

Met vriendelijke groet,

Speciaal ter gelegenheid van deze waanzinnige decembermaand, is de hele productie aan boeken en bladen van de Blauwe Tijger nu in een koop te koop – met heel veel voordeel, KLIK’N!

Game Over is in huis! U kunt die bestellen in de webwinkel, BESTEL & INFO:

Dat geldt ook voor Headwind 21, de nieuwe dubbeldocu van Marijn Poels: BESTEL & INFO

En voor ‘Terug naar de oorsprong’ van Peter Borger, BESTEL & INFO

De vijfde (!) druk van Epoque 10 is uit! Een jaar na verschijning is dit nummer nog steeds een waanzinnige hardloper. Bestel ‘m ook:

Deze allerbelangrijkste Epoque rond het thema vaccins. INFO & BESTEL Of abonneer je nu op Epoque Magazine en ontvang niet alleen Nr. 13 maar ook Nr. 12 er gratis bij!

WILT U OOK DIE NIEUWE VLAGGEN BESTELLEN?

WILT U OOK DIE BLAUWE TIJGER PET BESTELLEN?

Of gewoon de hele demokit XL in een keer? DOEN!


Doneer ook mee aan onze dakrenovatie

Stichting de Blauwe Tijger NL76INGB0000592971

Of klik op deze link! 


Abonneer je nu op Epoque Magazine! Kijk voor meer info over abonnementen op www.epoque.media.

Dat geldt ook voor ‘Imperium USA’ van Daniele Ganser! – over de strapatsen van het Amerikaanse wereldrijk, de toestand in de wereld met China, de logica van imperia, macht en geld:

We willen het contact met u nooit verliezen! Meld u daarom aan op BlueTube

Of doneer ook eens aan de Blauwe Tijger voor al die mooie producties! 

Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang, en een gratis boek cadeau


We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: info@deblauwetijger.com


 

 

 

Laat een comment achter

Recente video’s

Belanden wapenleveranties aan Oekraïne bij de maffia?

Belanden wapenleveranties aan Oekraïne bij de maffia?

Mariska de Haas schuift aan om te praten over haar artikel in de net gepubliceerde Epoque 17. Ze belicht de uitzonderlijk positieve rol van Hongarije in de Oekraïne-crisis en hoe onze landen Oekraïne in de prak draaien met miljardensteun en wapenleveranties. En het is...

Trending video's

Reageer op de video

2 Reacties

  1. Hann van Vugt

    Zeer verhelderend en intriest dat dit gebeurd… Support voor Willem en grote dank voor ‘ zijn wake Up strijd..

    Antwoord
  2. rob

    Het type rechter wat hier bedoeld wordt is a la Roland Freisler.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.