Jan Nieboer: Anti-windmolenactivist veroordeeld zonder enig bewijs

12 november 2021

Jan Nieboer: “Het is nu zover met het Nederlandse volk dat wanneer Hugo de Jonge zegt dat Sinterklaas bestaat, de helft van Nederland z’n schoen gaat zetten.”

De rechter vond hem de ‘drijvende kracht’ achter het verzet tegen windmolens en daarom kreeg Jan Nieboer een jaar gevangenisstraf waarvan een half jaar onvoorwaardelijk. Verder was er geen bewijs. Hij is in Blue Tiger Studio om de hele zaak en de enorme overheidscorruptie rond windmolenparken te bespreken. U zit weer een uur lang verbijsterd op uw stoel.

Doneer mee aan de advocatenkosten van Jan Hendrks!

De vijfde (!) druk van Epoque 10 is uit! Een jaar na verschijning is dit nummer nog steeds een waanzinnige hardloper. Bestel ‘m ook:

Deze allerbelangrijkste Epoque rond het thema vaccins. INFO & BESTEL:

Of abonneer je nu op Epoque Magazine en ontvang niet alleen Nr. 13 maar ook Nr. 12 er gratis bij!

Epoque Magazine (nr. 14) verschijnt in December. Maar daarvoor verschijnt eerst de dubbel DVD van Poels met beide documentaires die dit jaar van zijn hand verschenen: ‘Headwind 21’ en ‘Het goede doel heiligt de middelen’. BESTEL ‘m hier: 

WILT U OOK DIE NIEUWE VLAGGEN BESTELLEN?

WILT U OOK DIE BLAUWE TIJGER PET BESTELLEN?

Of gewoon de hele demokit XL in een keer? DOEN!


Doneer ook mee aan onze dakrenovatie

Stichting de Blauwe Tijger NL76INGB0000592971

Of klik op deze link! 


GAME OVER! OUR FIRST GERMAN TITLE! (Onze eerste uitgave in het Duits verschijnt eind september! Bestel ‘m vast!)

Overige uitgaven en de huidige bestsellers van Blue Tiger: Het rapport van de BPOC2020 over de Nederlandse politie is nu verkrijgbaar:

Abonneer je nu op Epoque Magazine en ontvang de schitterende bestseller van Kees van der Pijl, ‘Pandemie van de Angst‘ er gratis bij. Kijk voor meer info over abonnementen op www.epoque.media Of koop Van der Pijls boek!

De vertaling van Bhakdi’s laatste boek is uit! INFO & BESTEL

Het boek van Jannes Koetsier, ‘De gezonde patiënt’, is hier verkrijgbaar

Dat geldt ook voor ‘Imperium USA’ van Daniele Ganser! – over de strapatsen van het Amerikaanse wereldrijk, de toestand in de wereld met China, de logica van imperia, macht en geld:

We willen het contact met u nooit verliezen! Meld u daarom aan op BlueTube

Of doneer ook eens aan de Blauwe Tijger voor al die mooie producties! 

Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang, en een gratis boek cadeau


We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: info@deblauwetijger.com


 

Laat een comment achter

Recente video’s

Zorgrevolutie gestuit door rechters, banken en verzekeraars

Zorgrevolutie gestuit door rechters, banken en verzekeraars

Tijdens de Grand Tour van Tom op Sicilië ontmoet hij Paul Hager, al sinds 2014 initiatiefnemer van Zuster in de buurt en Beter in de buurt. Hij vertelt op welke enorme tegenstand hij stuit van rechters, verzekeraars en banken. Al deze instellingen blijken boven de wet...

Nieuwe beroepsvereniging voor goede artsen: NTG!

Nieuwe beroepsvereniging voor goede artsen: NTG!

Uit de Zelfzorg-covid-19 artsengroep die vele duizenden coronapatiënten in de afgelopen jaren heeft genezen, is een nieuwe beroepsgroep ontstaan: het Nederlands tele-artsengenootschap (NTG). Ze kunnen protocollen ontwikkelen en medicijnen voorschrijven die nu nog...

Trending video's

Reageer op de video

5 Reacties

 1. Stephan Reisig

  Over ‘drijvende krachten’ gesproken:
  De twee gepassioneerde hulpjes van het Kwaad, Mark R. en Hugo de J. zijn o.a. mbv hun terugkerend Theateroptreden met de naam ‘De Persconferentie”, twee drijvende krachten voor Afdeling Nederland , nu even wat betreft Corona en meteen daarna ook zodra het overgevloeid zal zijn naar de Klimaat Mythe en de massacontrole bull shit.

  Over het woordgebruik vd lokale ‘macht’ van Afdeling Nederland :
  Net als het onoverkomelijke om dit geheel te vergelijken met de jaren dertig vd vorige eeuw, zo is het tevens onvermijdelijk om in de richting te gaan denken van de psychologisch persoonlijkheidsstoornis waarbij de gewetensfunctie, die zich in de baby- en peuterfase ontwikkelt, achterblijft in de ontwikkeling of geheel niet tot stand komt bij alle psychopaten die zich [ nu nog ] voordoen als beleidsmakers. Hun woordgebruik verraadt keer op keer hetgeen waarvoor zij ZELF staan. Men beticht een medemens, die zich honderd procent inzet voor bewustzijnsvergroting betreffende de Klimaat Hoax en alle verdienmodellen daaromtrent, van het zijn van een Drijvende Kracht, als ware dit gegeven een misdrijf. Zonder drijvende krachten is iedere georganiseerde poging zinloos. Dat geldt ook voor de machtsgreep, die ‘men’ nu mondiaal wil verwezenlijken.
  Martin Luther King was een drijvende kracht. Nelson Mandela was een drijvende kracht

  Antwoord
 2. Stephan Reisig

  Over het feit dat de wieken gaandeweg eroderen en allerlei giftige partikels wegwiekeren :
  En nu weer even een manifestatie vh feit hoe belangrijk geschiedenis is. Toen ik me bezig hield met plastic vervuiling ging het ook over het eroderen van plastics in het milieu. Het onvermijdelijk en vuig gegeven dat er micro- en nanoplastic partikels en de chemicaliën die in het plastic zitten – net als bij het wiekenverhaal vd windmolens – op onzichtbare wijze het milieu in komen en daarna onmogelijk kunnen worden opgeruimd. Beide hebben gevolgen voor heel het milieu, maar het lijkt geen probleem te zijn vooral omdat de verdienmodellen al in graniet gehouwen zijn. maar OOK omdat het een onzichtbaar fenomeen betreft, waarmee dus flink gerommeld kan worden qua statistieken, interpretaties, meningen, etc. Precies zoals het nu met alle corona gerelateerde zaken gaat.
  Mocht er een slachtoffer vallen, dan wijdt de macht of een collaborateur dat simpelweg aan een reden, die het voordeligste is binnen het gedachtegoed van diezelfde macht.
  Ik merkte vroeger ook in mijn ‘plastictijd’ , dat het hele micro- en nanoplastic partikelvervuilingsverhaal veel minder draagkracht genoot, dat alle problemen rondom de plasticvervuiling, die men WEL met het blote oog kon zien.

  Antwoord
 3. Paul Poorter

  Een adembenemend de film bekeken en mijn conclusie is zeer verontrustend. Mijn vertrouwen in de overheid was al niet groot en is door deze film is mijn vertrouwen in die overheid totaal verdwenen.

  Paul

  Antwoord
 4. Su Obreen

  ook veel vogelsterfte/ waarschijnlijk ook invloed op extra instabiliteit aardbevingen/ ook kans op dijkdoorbraken

  Antwoord
 5. Horst de Vries

  Beste mensen, Het zou wenselijk zijn om ook eens deskundigen uit te nodigen die de achtergronden van zendmasten (4G en 5G) belichten. Wat er bij windparken en zonneparken speelt, speelde al veel eerder bij de zendmasten problematiek. Gemeenten zijn buitenspel gezet door de landelijke overheid, gezondheid en grondrechten van burgers doen er niet meer toe.
  Idee voor een Epoque?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.