Helma, Corrie en Corine: het belang van koffiegroepen als verzetshaarden

23 november 2021

Helma, Corrie en Corine uit Rotterdam en Westland schuiven aan om te praten over de enorm snel groeiende lokale groepen, koffieochtenden, lezingenavonden en allerhande activiteiten die er lokaal ontstaan, tot aan groente telen aan toe. De drie doen een oproep om alles een niveau hoger te kunnen tillen: hoe kunnen al deze groepen leren van elkaars expertise en ervaringen op lokaal vlak?

Lees de twee boeken van Pepijn van Houwelingen:Microfobie‘ en Manifest aan het volk van Nederland. Dit laatste is een bestseller van de Blauwe Tijger en analyseert in detail alle sluiproutes waardoor de bevoegdheidsoverdracht naar Brussel blijft doorgaan. Dit manifest is een aanklacht tegen deze afschaffing en ondermijning van onze democratie door de Europese Unie en een oproep tot grondwettelijk herstel. Microfobie‘ is net verschenen en verkrijgbaar! 

De vijfde (!) druk van Epoque 10 is uit! Een jaar na verschijning is dit nummer nog steeds een waanzinnige hardloper. Bestel ‘m ook:

Deze allerbelangrijkste Epoque rond het thema vaccins. INFO & BESTEL Of abonneer je nu op Epoque Magazine en ontvang niet alleen Nr. 13 maar ook Nr. 12 er gratis bij!

Epoque Magazine (nr. 14) verschijnt in December. Maar daarvoor verschijnt eerst de dubbel DVD van Poels met beide documentaires die dit jaar van zijn hand verschenen: ‘Headwind 21’ en ‘Het goede doel heiligt de middelen’. BESTEL ‘m hier: 

WILT U OOK DIE NIEUWE VLAGGEN BESTELLEN?

WILT U OOK DIE BLAUWE TIJGER PET BESTELLEN?

Of gewoon de hele demokit XL in een keer? DOEN!


Doneer ook mee aan onze dakrenovatie

Stichting de Blauwe Tijger NL76INGB0000592971

Of klik op deze link! 


GAME OVER! OUR FIRST GERMAN TITLE! (Onze eerste uitgave in het Duits verschijnt eind september! Bestel ‘m vast!)

Overige uitgaven en de huidige bestsellers van Blue Tiger: Het rapport van de BPOC2020 over de Nederlandse politie is nu verkrijgbaar:

Abonneer je nu op Epoque Magazine en ontvang de schitterende bestseller van Kees van der Pijl, ‘Pandemie van de Angst‘ er gratis bij. Kijk voor meer info over abonnementen op www.epoque.media Of koop Van der Pijls boek!

De vertaling van Bhakdi’s laatste boek is uit! INFO & BESTEL

Het boek van Jannes Koetsier, ‘De gezonde patiënt’, is hier verkrijgbaar

Dat geldt ook voor ‘Imperium USA’ van Daniele Ganser! – over de strapatsen van het Amerikaanse wereldrijk, de toestand in de wereld met China, de logica van imperia, macht en geld:

We willen het contact met u nooit verliezen! Meld u daarom aan op BlueTube

Of doneer ook eens aan de Blauwe Tijger voor al die mooie producties! 

Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang, en een gratis boek cadeau


We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: info@deblauwetijger.com


 

 

Loading

Laat een comment achter

Recente video’s

Bart Brands: geloof, vertrouwen en Gods geld

Bart Brands: geloof, vertrouwen en Gods geld

Bart Brands van Gold Republic schuift aan bij Tom om onder het genot van een Cubaan te praten over het einde van de Euro, het gevaar van CBDC's en Gods geld: goud en zilver. Het is Barts missie dat iedereen wat zilver en goud in bezit heeft, waarmee we de klap van het...

Waarom valt het OM Gideon van Meijeren aan?

Waarom valt het OM Gideon van Meijeren aan?

Bij uitzondering een Weekendwaanzinbar omdat het OM Gideon van Meijeren voor het hekje sleept. Wat weten we tot nu toe over de aanklachten, achtergronden en het opmerkelijke tijdstip van het OM om dit dossier even van de plank te halen? En waar worden Van Meijerens...

Waanzinbar: zegt Tom ‘De Andere Krant’ op?

Waanzinbar: zegt Tom ‘De Andere Krant’ op?

In een van de laatste en ook heetste Waanzinbarren lucht Tom even z'n hart over het niveau in de media en het gehakketak overal achter de schermen. Daarnaast lijkt Rutte echt van plan te zijn ver over zijn eigen kabinetten te regeren en ligt de VVD op koers om ook het...

Trending video's

Reageer op de video

4 Reacties

 1. Thea Jansen

  Beste Tom,

  Dank voor de recente video met Helma, Corrie en Corine !
  Ik wil graag contact opnemen met deze mensen en mij met hen verenigen.
  In afwachting op antwoord,

  Hartelijke groet,
  Thea Jansen
  Papendrecht
  oud-docent Gezondheidskunde

  Antwoord
 2. Lucas Hollertt

  Beste Tom, dank voor dit interview. Graag kom ik in contact met deze dames omdat ik wellicht een interessante bijdrage kan leveren. Ik geef al drie jaar gratis lezingen over mijn boek ‘De macht van de onzichtbare bankiers’. Mijn lezingen zijn gratis maar ik heb wel als doel om boeken te verkopen.
  Alvast dank voor je medewerking.
  Vriendelijke groet.
  Lucas Hollertt (B.Izar – auteur van De macht van de onzichtbare bankiers)

  Antwoord
 3. Nicoline Trager

  Ik wil graag kontakt met “Helma, Corrie en Corine: het belang van koffiegroepen als verzetshaarden” om zelf groep op te richten in mijn woonplaats.

  Antwoord
 4. Gerard Frijters

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *