Vandaag verschijnt: Het geheim van Bond en Smolders!

door | 14 december 2018

 

BESTE VRIENDEN,

We gaan u vanmorgen helemaal lekker maken! Vanaf vandaag is overal verkrijgbaar: Het geheim van Bond en Smolders. Dit boek is afgelopen week met twee besloten bijeenkomsten gepresenteerd aan de pers en aan vrienden en klanten van de patissier in Utrecht. 

Burgervader Jan van Zanen nam het boek met een daverende rede in ontvangst en in de keuken werden alle hapjes bereid door een paar meesterchefs die samen een stuk of acht Michelinsterren (ruwe gok) op hun naam hebben, waaronder Edwin Vinke, Jeroen Robberegt en Leon Mazairac. 

Kooktijdschrift Bouillon sprak van een “tsunami aan patisserie.” Een fotoverslagje van de middag vindt u in de link. Weblog Duic plaatste een interview, en het Algemeen Dagblad maakte zelfs een schitterende videoclip:

 

 

 


HERKANSING VOOR U!

Loopt het water u al in de mond? Wanneer u er niet bij heeft kunnen zijn, krijgt u een herkansing:

Broese Boekverkopers in Utrecht herhaalt komende zondagmiddag het recept. Ralph Bond en Tom Staal presenteren daar om 15.00 uur hun boek en nemen de nodige hapjes mee. De uitnodiging leest u hier, en aanmelden kan via: klantenservice@broeseboekverkopers.nl

Wilt u het geheim van Bond en Smolders zelf ontdekken? Bestel dan nu! Honderd pagina’s recepten en verhalen van en over Bond en Smolders. Maak deze kerst de lekkerste broden en patisserie zelf aan de hand van zeer helder geschreven recepten en instructies:

Prijs: 25,00 euro (BESTEL)


GRATIS? JA DAT KAN!

Wat dacht u ervan om dit heerlijke boek GRATIS te krijgen? Dat kan:

Neem een jaarabonnement Epoque à 52,00 euro, en geef bij ‘opmerkingen’ aan dat u als gratis boek deze kiest. (BESTEL!) 

Ook kunt u Epoque nr. 1 er voor 9,95 bijkopen. Dan krijgt u nog voor de kerst de nummers 1 en 2, plus Het geheim van Bond en Smolders in de bus. U betaalt slechts 61,95, en in 2019 staan u nog drie nummers te wachten! Beter kunnen wij uw feestdagen niet maken!