Tweede druk van Peter Borger in huis!

door | 7 februari 2022

terug naar de oorsprong peter borgerTerug naar de oorsprong is weer volop verkrijgbaar! “Voor mij is wetenschap altijd een methode geweest om de werkelijkheid te begrijpen.” Laat Peter Borger weten in het eerste interview met de Blauwe Tijger. En dat meer mensen dat proberen te doen, blijkt uit de kijkcijfers. Het interview uit april staat op nummer 7 in de Blauwe Tijger ranglijsten en wordt nog steeds bekeken. Naast het interview geeft Peter Borger ook nog mini-colleges. Hij is moleculair bioloog en durft vragen te stelen in de wetenschap. Wetenschap is immers ook geen vast gegeven, maar een constante discussie. 

Ongecensureerd praat hij over het ontstaan van de mens in zijn boek: Terug naar de oorsprong. Hij geeft een kritische blik op het Darwinisme en stelt: “DNA-onderzoek verschaft tal van argumenten tegen evolutie!”. 

De eerste druk vloog de deur uit en daarom komt van deze titel een tweede druk!

Terwijl wij het boek voor u inpakken en verzenden, kunt u alle interviews en minicolleges zien op onze site. Peter Borger verzorgt het studie en wetenschap segment en tilt hiermee de wetenschappelijke discussie naar een ander niveau.