Seksuele staatsopvoeding

door | 20 november 2013

De laatste weken is er grote opwinding ontstaan over de uitzendingen van Dr. Corrie. En terecht! Want deze uitzendingen zijn niets anders dan een aanslag op de onschuld van onze kinderen. Dr. Corrie meent onze kinderen te mogen heropvoeden en ze gebruikt daarvoor vreemde seksuele theorieën. Deze ideeën zijn niets anders dan een aanslag op het natuurlijke schaamtegevoel van de kinderen, op hun onschuld en niet in de laatste plaats het primaire recht van ouders om hun kinderen op te voeden. Dr. Corrie negeert alle bestaande religieuze en morele bezwaren en stelt zich boven alles en iedereen. Ze meent dat ze het recht heeft om de kinderen naar haar eigen smaakt te indoctrineren. Ze doet dit in overeenstemming met de kerndoelen die de overheid gesteld heeft met financiële staatssteun.

Opdat de lezers een idee krijgen van de absurditeit, het primitieve en amorele karakter wat de kinderen wordt voorgehouden beschrijven we delen van deze lesprogramma’s.

Dr. Corrie_1Amoreel, schaamteloos en vulgair: dat zijn de opvoedingsprincipes van Dr. Corrie 

De uitzending van SchoolTV met Dr. Corrie heeft veel opzien gebaard. Seksuele voorlichting bestaat al langer, maar dit heeft toch veel meer (negatieve) aandacht gekregen. Dat juist deze uitzendingen van SchoolTV, met daarin Dr. Corrie, veel ophef geven heeft een aantal redenen. De eerste is dat SchoolTV, waarin het dagelijks nieuws voor kinderen uitgelegd wordt, door heel veel scholen bekeken wordt. Nu worden deze scholen ongevraagd en onverwacht geconfronteerd met seksuele voorlichting voor hun kinderen. Een tweede reden is dat de manier van doen van SchoolTV ronduit smakeloos en platvloers is. Om enkele voorbeelden te geven. In de eerste aflevering laat Dr. Corrie middels een skelet zien hoe je moet tongzoenen. In aflevering 2 vertelt Dr. Corrie de kinderen (die 8-12 jaar oud zijn!) dat het handig is dat een piemel stijf is tijdens het vrijen, ‘want met een slappe lukt het niet’. En ze laat met handgebaren zien hoe ‘het’ werkt. Ook het taalgebruik is smakeloos en vulgair.

Moreel oordeel van Rutgers WPF

De ‘voorlichting’ van Dr. Corrie is bepaald niet neutraal te noemen, maar er wordt daarentegen een duidelijk oordeel opgelegd. Zo wordt in de derde aflevering van Dr. Corrie gesproken over ‘abnormaal’ zijn. Hier een letterlijk citaat van wat Dr. Corrie zegt:

“Daar word ik nu zo boos om. Van die mensen die andere mensen niet ‘normaal’ vinden. …Al ben je een jongen die op jongens valt, of een meisje wat op meisjes valt. Al ben je gelovig voor mij part en val je op niet gelovig, of doof of blind, ….dat maakt toch allemaal niet uit, dat is toch allemaal hartstikke normaal, JA! (schreeuwt hard en zegt:) En als je dat niet normaal vindt, dan ben je zelf niet normaal!!”

Wanneer je na de uitzending graag nadere informatie wilt hebben over dit onderwerp dan word je als kind verwezen naar de website. Op de website (onderaan de pagina) word je verwezen naar de pubergids voor meisjes en jongens. Hierin wordt dezelfde boodschap gecommuniceerd:

“Niet alle meisjes worden verliefd op een jongen. Dat kan net zo goed op een meisje zijn. Het kan ook dat je soms op een jongen en soms op een meisje verliefd wordt.”

En:

“Sophie: (11) Mijn buurmannen zijn homo. Ze hebben een dochtertje. Leuk toch?” 

En:

“Homoseksualiteit is net zo normaal als heteroseksualiteit. Alleen zijn veel minder mensen homo dan hetero.” 

Zo wordt dus niet alleen homoseksualiteit gepropageerd, maar ook het feit dat een homostel een dochtertje heeft, een dochtertje dat dus per definitie bij haar moeder is weggehaald, twee mannen kunnen nu eenmaal geen dochtertje verwekken zonder tussenkomst van een vrouw/moeder.

Maar ook op andere punten wordt een moraal gepreekt die op z’n zachtst gezegd bedenkelijk is. Oordeelt u zelf, is dit iets dat u uw kinderen wilt voorhouden?

“Ook wel eens naar seks gekeken op internet of televisie? Logisch, als je in de puberteit komt, ben je nieuwsgierig naar seks.” 

En is dit iets dat u wilt zeggen tegen uw kind (dat op de basisschool zit!):

“Je hebt misschien ontdekt dat het een lekker gevoel geeft als je aan je vagina en clitoris (het bobbeltje tussen je schaamlippen) zit. Je kunt dan een orgasme krijgen, oftewel klaarkomen. Jezelf laten klaarkomen heet vingeren, zelfbevrediging, soloseks of masturberen. Het gevoel van klaarkomen duurt meestal een paar seconden. Daarna voel je je lekker ontspannen.” 

Uit de pubergids voor jongens:

“Masturberen is heel gewoon en niet slecht voor je.” 

Dit soort seksvoorlichting wakkert de nieuwsgierigheid bij de jeugd aan en daarmee het geëxperimenteer, met alle gevolgen van dien: nog meer geslachtsziektes, ongewenste tienerzwangerschappen, ongelukkige tieners, tienerabortussen en noem maar op.

De visie van Rutgers WPF komt niet uit de lucht vallen, Rutgers WPF komt namelijk voort uit de NVSH[1]. Een vereniging die ziet bijna alle soorten van seksueel gedrag als normale beleving van de seksualiteit ziet. Zo hebben ze geen bezwaren tegen: pedofilie, necrofilie en bestialiteit om er maar een paar te noemen. Daarmee wordt eens te meer duidelijk hoe gevaarlijk het is om aan dit soort organisaties de seksuele opvoeding van onze kinderen over te laten.

Wetenschappelijk gezien onjuist

In dezelfde pubergids wordt ook het gebruik van anticonceptie aanbevolen, o.a. om je te beschermen tegen zwangerschap. Dat laat zien hoe negatief het beeld om de mens is, het krijgen van kinderen is immers iets waartegen je je beschermen moet. Maar wat er staat is ook wetenschappelijk gezien onjuist. In de pubergids wordt gezegd:

“Wel eens gehoord van soa? Dat is de afkorting voor ‘seksueel overdraagbare aandoening’, oftewel geslachtsziekte. Een condoom beschermt tegen een geslachtsziekte.” 

Het klopt dat de kans op soa’s[2] bij gebruik van het condoom verlaagd is, bij gonorroe bijvoorbeeld met 64%[3]. Maar dit betekent toch dat er bij wisselende seksuele contacten nog een aanzienlijke kans is op het krijgen van gonorroe. De kans op HIV (Aids) neemt met 85% af door gebruik van een condoom, dit bij correct gebruik wat in de praktijk heel vaak niet het geval blijkt te zijn[4]. Wanneer je wisselende seksuele contacten hebt en met condoom vrijt speel je dus een soort Russische roulette, waarbij je je kans op HIV weliswaar 85% lager is, maar de kans is toch nog aanzienlijk om besmet te raken. Bij anale seks neemt het risico slecht met 50% af, zo veilig is het dus ook weer niet. Het condoom biedt ook geen bescherming tegen humaan papillomavirus, een virus dat kan leiden tot baarmoederhalskanker. Het is dus bedrieglijk om kinderen voor te houden dat condooms veilig zijn en dat je daarmee afdoende beschermd bent tegen geslachtsziekten.

Hetzelfde geldt voor het voorkomen van zwangerschap. Volgens Rutgers WPF is het condoom effectief in het voorkomen van zwangerschap. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat het anders is. Bij perfect gebruik van het condoom is gemiddeld 2-5% van de vrouwen zwanger na een jaar (wanneer ze geslachtsgemeenschap hebben en gebruik maken van het condoom), en in de praktijk ligt dit getal zelfs hoger, namelijk bij 10-12 procent! Hoe kan men dit dan veilig en betrouwbaar noemen?

Dr. Corrie_2Kan het nog erger? Ja !

Bovenstaande is al erg genoeg natuurlijk. Maar er is meer en het is nog erger. Zo wordt ook duidelijk hoe verdorven en slecht deze ‘voorlichting’ is. In de pubergids wordt aan het eind naar www.sense.info verwezen voor meer informatie.

Verder bevat deze site informatie over: anale seks, neuken, pijpen, beffen, enz. Wanneer je op deze onderwerpen klikt (NIET DOEN! Wanneer je zuivere geest je lief is) krijg je informatie over hoe je al deze vormen van seks kunt bedrijven. Je krijgt tips voor lekkere anale seks en hoe je je vriendje of vriendinnetje op allerlei manieren bevredigen kunt. En daar verwijzen we kinderen van 8-12 jaar naar! Hoe zot wil je het hebben. De mensen achter dit soort sites willen blijkbaar elke vorm van schaamte en schroom wegnemen.

Dr. Corrie_3

Maar ook de allochtone kinderen moeten bewerkt worden (die zijn vaak nog wat ‘achtergebleven volgens deze moderne pedagogen). Daarom krijgen de leerkrachten in het begeleidingsmateriaal het advies om de kinderen te leren om de geslachtsdelen, zoals borsten, vagina, clitoris, piemel en zaadballen, te scanderen. En allochtone kinderen kunnen die geslachtsdelen dan in hun eigen taal door de klas roepen!

Verplichting vanuit de overheid

Maar hoe komt het dat deze ‘voorlichting’ via SchoolTV vele duizenden scholen binnenkomt? Wat is de drijvende kracht erachter? De overheid stelt de kerndoelen voor het basisonderwijs op, hierin staan de belangrijkste dingen die kinderen moeten leren. Deze kerndoelen hebben betrekking op: de persoonlijke ontwikkeling van kinderen, de overdracht van maatschappelijke en culturele verworvenheden en de participatie in de samenleving[5]. Daarmee is direct duidelijk dat die doelen niet neutraal zijn, maar sterk worden beïnvloed door de ideologische bril van de opsteller, in dit geval de overheid.

Voor het Primair Onderwijs is in de sectie ‘Oriëntatie op jezelf en de wereld’ per december 2012 kerndoel 38 aangepast. Er stond:

“De leerlingen leren hoofdzaken over geestelijke stromingen die in de Nederlandse multiculturele samenleving een belangrijke rol spelen, en ze leren respectvol om te gaan met verschillen in opvattingen van mensen.”

Dit kerndoel is veranderd in:

“De leerlingen leren hoofdzaken over geestelijke stromingen die in de Nederlandse multiculturele samenleving een belangrijke rol spelen, en ze leren respectvol om te gaan met seksualiteit en met diversiteit binnen de samenleving, waaronder seksuele diversiteit.” 

Volgends ‘Van Dale’ woordenboek betekent respect: ‘eerbied, achting, ontzag’. Kinderen moeten dus respect gaan hebben voor ‘seksuele diversiteit’, dat is versluierend taalgebruik voor ontzag en achting hebben voor homoseksuelen, lesbischen en biseksuelen enzovoorts. Zelfs bestialiteit en pedofilie vallen mogelijk binnen die diversiteit aan seksuele voorkeuren, ze worden in ieder geval niet uitgesloten en er wordt door de overheid gezegd dat we respect moeten hebben voor ‘ieders seksuele voorkeur’[6].

Maar de overheid probeert haar ideologische agenda niet alleen te verwezenlijken via de kerndoelen van scholen, maar ook door ‘voorlichting’ te subsidiëren. De voorlichting van Dr. Corrie is bijvoorbeeld gemaakt met medewerking van het Rutgers WPF dat zwaar gesubsidieerd wordt. Het Rutgers WPF had in 2012 inkomsten ter hoogte van 17,2 miljoen Euro[7], het grootste deel van deze inkomsten zijn subsidies vanuit de Nederlandse en Europese overheid. Ter vergelijking, in 2010 was dit nog 12,7 miljoen, en voor 2013 verwacht men fors hogere inkomsten, en dat in een tijd van bezuinigingen!

Oproep

Laten we als ouders onze kinderen beschermen tegen dit soort vuiligheid door onze kinderen niet te laten deelnemen aan lessen waar dit soort ‘informatie’ gegeven wordt. Door protest aan te tekenen bij school. Door de petitie te tekenen. Door een brief te schrijven naar SchoolTV (redactie@schooltvweekjournaal.nl). Meldt u aan wanneer u wilt meedoen en stuur ons dan een e-mail (hbos@federation-pro-europa-christiana.org) met uw e-mailadres en overige adresgegevens. We zullen u dan op de hoogte houden van de ontwikkelingen.


[1] Zie ook: http://nl.wikipedia.org/wiki/Rutgers_WPF

[2] Seksueel Overdraagbare Aandoeningen

[3] Holmes KK, Levine R, and Weaver M. Effectiveness of condoms in preventing sexually transmitted infections. Bulletin of the World health Organisation, Juni 2004, 82(6).

[4] Crosby RA, Sander SA, Yarber WL, et al. Condom errors and problems among college men. Sex Transm Dis 2002; 29(9):552-7. Davis KR, Weller SC. The effectiveness of condoms in reducing heterosexual transmission of HIV. Family planning perspectives 2002; 31:272-9. http://apps.who.int/rhl/reviews/CD003255.pdf

[5] Uit ‘Kerndoelen Primair Onderwijs’, pag 1, met inleiding van de minister van onderwijs.

[6] http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/basisonderwijs/vakken-en-kerndoelen-basisonderwijs

[7] http://www.rutgerswpf.nl/sites/default/files/20130624_RutgersWPF_magazine_2012.pdf