Nieuwsbrief: vrijwilligers gezocht!

door | 11 juni 2017

Beste vrienden van De Blauwe Tijger,

Er is weer een reeks aan recensies verschenen. Joost Niemöller toonde zich een snelle lezer en versloeg de dikke pil Permafrost afgelopen week al. Maar tegelijkertijd werd de klassieker Orthodoxie van G.K. Chesterton besproken in maar liefst drie dag- en weekbladen: Elsevier (Blendle-link), Dagblad van het Noorden en Katholiek Nieuwsblad. Dit 110-jarige boek is springlevend en aansprekend!

Komende recensies zullen we u zeker niet onthouden. Mocht u een bespreking van een Blauwe Tijger-boek tegenkomen die wij over het hoofd hebben gezien, meldt het ons dan a.u.b. We nemen die graag mee in onze nieuwsbrief of plaatsen die op de Facebookpagina.


NIEUWE VERTALINGEN

Voor de planning van najaar 2017 zoeken we nog vrijwilligers om hoofdstukken te vertalen uit het Duits en Engels. Het gaat om de volgende – steengoede! – titels die we graag willen uitgeven met uw hulp:

prof. dr. Bassam Tibi, Islam & Islamism

prof. dr. David Engels, Auf dem Weg ins Imperium: Die Krise der Europäischen Union und der Untergang der Römischen Republik. Historische Parallelen

Todd Huizinga: 

  1. The New Totalitarian Temptation
  2. Was Europa von Trump lernen kann 

Kent u iemand die eventueel een hoofdstuk kan en wil vertalen, breng ons dan a.u.b. met hem/haar in contact. Deze vier boeken vergen namelijk veel nieuwe vrijwilligers! Vriendelijk dank!