Nieuwsbrief vandaag: We hebben u hard nodig! | Decemberaanbieding

door | 25 november 2018

 

Beste vrienden van de Blauwe Tijger,

 

We hebben u heel hard nodig! Zonder u kan een uitgeverij als de onze niet draaien. We maken schitterende boeken die moeilijk liggen in het publieke debat. Wij vinden dat dit cruciaal is in deze tijd, maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat we een plek op de flanken van de opinievorming blijven bezetten. Daarom ook, maken we een prachtige glossy vol rijk geïllustreerde lifestyle en opinie. En nu is het aan u om onze uitgaven in het hart van het publieke debat te brengen.

DECEMBERAANBIEDING

We hopen dat u ook in de komende decembermaand weer aan ons denkt bij de aankoop van de kadootjes. We willen u graag een prachtige aanbieding doen voor de komende feestdagen: wanneer u zich abonneert op Epoque Magazine kunt u gratis een boek naar keuze uit onze webwinkel erbij uitkiezen tot een bedrag van 25,00 euro. Het tweede nummer ligt over een week bij u op de mat. Lees Douglas Murray, lees Sietske Bergsma!

 

Wat denkt u van het kerstkado bij uitstek: Gouden maan, een Perzische familiekroniek?

Of geef het prachtige kinderboek kado op het heerlijk avondje: De ballade van ridder Roderik.

Maar natuurlijk behoort ook ons meest ultieme kerstkado ooit tot de opties: Het geheim van Bond en Smolders, een boek vol culinaire geheimen van de beste patissier en bakker van Nederland, Ralph Bond. Het boek verschijnt op 10 december en gaat gepaard met een reeks aan feesten en presentaties met diverse chefkoks van gerenommeerde restaurants. De doop van het boek is op 10 december in de winkel van Bond en Smolders in Utrecht, maar op 16 december is er in Boekhandel Broese ook een spetterende presentatie met een kookshow.
Journalisten met een kookrubriek of -blad kunnen zich via dit emailadres aanmelden voor een speciale persbrunch op 10 december. Drie vrienden van Ralph Bond komen een speciale brunch maken en dat zijn niet de minste chefs: Edwin Vinke (De Kromme Watergang), Jeroen Robberegt en Leon Mazairac (Binnenstebuiten) zullen u fêteren.

 


Deze week verscheen ook een van de meest bijzondere levensverhalen van dit seizoen: De dansende eend van Nikko Norte.

Norte werd de afgelopen dagen geïnterviewd over zijn boek door De Telegraaf, SBS6, Met het oog op morgen, Algemeen Dagblad en daar zal het niet stoppen. Wie het leest raakt volledig in de ban van dit bijzondere leven.

 

“Het leven van de excentrieke avonturier Nikko Norte leest als een jongensboek!”

— De Telegraaf