Nieuws: Nieuwe website staat online! | Het wrange gelijk van Teun Voeten

door | 22 september 2019


HET WRANGE GELIJK VAN TEUN VOETEN


Er is niet meer aan te ontkomen: Nederland is een zuivere narcostaat geworden. Nietsontziende moordpartijen gaan steeds meer richting hetgeen al decennialang in Mexico speelt. Het grote gelijk van oorlogsfotograaf en antropoloog Teun Voeten wordt steeds wranger: Politici, journalisten en ‘experts’ volharden in wegkijken. Debatten op radio en tv worden gedomineerd door het woord ‘legaliseren’ en gaan helemaal niet meer over het probleem van de politiestaat, maffia, moderniteit en de strijd tegen de gewone man. U zult zien dat, hoe meer salafistische scholen en Marrokkaanse tienerkillers het nieuws weten te domineren, de hele politiestaat in de zevende versnelling gaat. En het einde van het liedje zal zijn dat burgervrijheden, joden en christenen in de zevende cirkel van de totalitaire hel belanden. De overheid weigert eenvoudigweg de bestaande wet te handhaven en eist kwijlend steeds meer bevoegdheden. Criminaliteit, drugshandel en terrorisme woekeren door, ter uitbouw en promotie van het machtsinstrumentarium van de staat. Al die opgehoopte macht worden niet aangewend om de drugs, het moorden en de terreur te stoppen, maar om de burger nog verder te terroriseren met windmolens, warmtepompen, staatsindoctrinatie voor onze kinderen, opvangcentra, exorbitante belastingen, een overspannen huizenmarkt, onbereikbare huurhuizen, gekaapte pensioenen en door de mangel gehaalde boeren en vissers.

Heeft dan werkelijk niemand het omvangrijke werk van Voeten gelezen? Toch wel. Sinds het is verschenen, is Voeten een steeds vaker geconsulteerde onderzoeker voor overheden en instanties. Maar dit alles gebeurt in ijzingwekkende stilte. Waar blijft Teun Voeten op onze vaderlandse tv, radio, in de kranten en weekbladen etc? Een oproep aan journalisten met verantwoordelijkheidsbesef: Bel Teun!

ISBN 9789492161642

  • Paperback,
  • 320 pagina’s

Prijs 26,00

 


DE NIEUWE WBSITE STAAT ONLINE!


Uitgeverij de Blauwe Tijger bestaat nu 6 jaar. 1,5 jaar geleden begonnen we met de klassieke kwartaalglossy Epoque Magazine, ons eerste stapje in medialand. Direct daarna zijn we ook begonnen met voorbereidingen voor een tv-studio en nieuwe website waar media, tv, boeken en zakelijke netwerken met elkaar geïntegreerd kunnen worden. Die website is vandaag online gegaan en wordt de komende maanden uitgebouwd tot compleet multimediaplatform in meerdere talen. Afgelopen maanden gaven we al een enkel Frans- en Engelstalig boek uit.

De komende weken zal de organisatie uitgebouwd worden en komt er een hele sterke en stabiele input van artikelen bij. Content van de omroep en nieuwssite zal variëren van talkshows als The Bossmaker, journaals en paneldiscussies, tot aan lifestyle programma’s en artikelen over steden, kunst, cultuur, drank/eten en gezondheid. In september en oktober wordt nog veel gerepeteerd in de studio en daarna zal er veel materiaal verschijnen. Hoe moet je het noemen? Klassiek, rechts, conservatief, realistisch? Maar ook klassieke linkse thema’s als systeem,- media,- en staatskritiek schuwen we niet …

In ieder geval: de realisatie van de nieuwe tv-studio en website in september 2019, zijn ware mijlpalen! We blijven de komende weken de vormgeving en indeling nog wat finetunen en ‘m volgooien met content, dus nu ziet het er nog wat leeg uit. Kom je bugs tegen of vervelende dingen? Meldt het ons. Houdt u niet van een zwarte achtergrond of van blauwe letters? Dan gaat u een zware tijd tegemoet 😉 

Van de mobiele versie werkt alleen de voorpagina nog niet. De rest wel. De site komt optimaal tot zijn recht op een 4K scherm. Van daaruit schaalt hij glijdend naar elk formaat kleiner scherm.

 


ZIEN WE U OP 19 OKTOBER IN HAARLEM?


Fantastisch, we gaan met Epoque Magazine niet alleen naar Wenen toe, maar in oktober zelfs naar China!!! We houden u graag op de hoogte van de mooie dingen die we voor zowel Epoque Magazine als voor Blue Tiger Studio gaan maken.

De oktobermaand wordt gigantisch druk, waarin we u ook nog kunnen ontmoeten op het grote congres van Cultuur onder Vuur in Haarlem op 19 oktober.

De line-up aan sprekers is geweldig, waaronder:

Hertog Paul von Oldenburg
Jean Wanningen
Andreas Kinneging
pater Elias
Arnold Karskens, etc.

Meld je aan bij de organisatie en wees erbij op dit legendarische evenement.