Nieuwe website

door | 26 juli 2016

Beste Blauwetijgervriend,

Vanaf vandaag is de website van de snelstgroeiende cultuitgeverij van Nederland geheel vernieuwd. Sinds een jaar profileert onze uitgeverij zich met – naast klassieke en maatschappelijke teksten – ook boekuitgaven met een actuele inhoud. Daarbij hoort ook een website die meer aansluit op de actualiteit dan de oude. De meeste ruimte van de website wordt nu ingenomen door het online magazine de Blauwe Archipel.

De Blauwe Archipel zal de komende tijd langzaam worden opgebouwd met commentaren, literatuur en filmfragmenten. Het is, om Multatuli te parafraseren, ‘een gordel van azuur’ bestaande uit de Blauwe Stenen die een prominente rol spelen in de mythe van de Blauwe Tijgers. Op de Blauwe Archipel zullen de auteurs, vertalers en redacteuren van de uitgeverij hun kortere teksten publiceren, zoals commentaren, essays, korte verhalen en natuurlijk ook poëzie. Gaandeweg zal de website worden uitgebouwd met meer rubrieken, en geluids- en beeldmateriaal. Dat laatste is natuurlijk steeds belangrijker aan het worden.

We hopen dat het geluid van de Blauwe Tijger – onze poging om het maatschappelijk debat te versterken en te verbreden – u op deze manier nog verder zal informeren en vermaken met meer dan alleen puike boeken. En natuurlijk nodigen we u uit om de nieuwe titels te blijven bestellen.

Uw uitgevers