Nieuw verschenen: ‘Het godvergeten Spanje’ + agenda!

door | 13 maart 2018

 

B E S T E    V R I E N D E N ,

De Blauwe Tijger heeft een hele lange winterslaap gehad. Maar we hebben in die tijd absoluut niet stilgezeten: er zijn heel veel nieuwe projecten gestart. Zo vertalen we Douglas Murray, The strange death of Europe, Peter Hitchens, The rage against God (verschijnt al in april!), De eerste Trump-ontdekker annex Dilbert-schepper Scott Adams, Win bigly, Todd Huizinga, The new totalitarian temptation, en heel veel andere zeer relevante titels.

Maar eerst de nieuw verschenen titel van deze week: Sergio del Molino, Het godvergeten Spanje, vertaald door M. Vanderzee. Een in Spanje veelgeprezen boek over het Spaanse platteland. Het kan moeiteloos de vergelijking met klassiekers zoals De graanrepubliek en Dit is mijn hof doorstaan. Dit veelzijdige boek kan bij zowel bij de literatuur, de essayistiek maar zeker ook volwaardig bij de reisboeken ondergebracht worden. Media-verzoeken voor interviews en recensies willen we vanzelfsprekend graag honoreren!

 

Een volledige reis door de Spaanse
geografie, geschiedenis en literatuur,
bij de hand genomen door een geweldige prozaschrijver die tegelijkertijd informatief, kritisch en emotioneel kan zijn.

— The New York Times

Een schitterend boek van Sergio del Molino.
Ik kan er nog steeds veel van leren.

— El País

Sergio del Molino is een geweldige prozaschrijver. Hij is in staat om triviale dingen belangrijk te maken door zijn precieze formulering en scheppende verbeelding.

— El Mundo

ISBN 9789492161499 | Paperback met flappen | 354 pagina’s | prijs: 24,00 euro  | Meer info en BESTELLEN |


 AGENDA

Dinsdag 20 maart is er een debat tussen drie Blauwe Tijgerauteurs Robert Lemm, Sid Lukkassen, Paul Cliteur en Esther van Fenema in de Rode Hoed te Amsterdam. Het wordt georganiseerd door De Batavierenpodcast. Het debat is getiteld De ondergang van onze beschaving – het linkse discours voorbij. Wij zullen er aanwezig zijn met een boekentafel. U kunt zich opgeven via de link. Wees er snel bij, want de kaarten vliegen de deur uit. Van harte welkom!