Epoque nr. 1 is verschenen!

door | 24 augustus 2018

Beste vrienden van de Blauwe Tijger,

Na een half jaar voorbereiden is het eindelijk zover: het eerste nummer van Epoque ligt te blaken van zelfvertrouwen op de uitgeverij: het is veel meer dan een blad en zelfs meer dan een boek! Een uniek blad waar Sietske Bergsma, Antoine Bodar en vele anderen elkaar ontmoeten. Een blad zonder cynisme; plezierig en informatief. Een blad zonder schreeuwerigheid. Een om te laten slingeren en door te geven. Een blad om vrienden mee te maken, in de trein of in de wachtkamer van uw huisarts. Een nieuw medium dat teruggaat naar de oorsprong van hoe een blad hoort te zijn.

We doen in deze nieuwsbrief een dringend beroep op u: velen hebben al een abonnement genomen op dit blad zonder ook maar iets in handen te hebben gehad. We zijn heel erg verguld met dit vertrouwen. Maar echt levensvatbaar wordt het pas wanneer we duizend abonnees halen. Dat zal lukken met uw hulp.

We verzoeken u en masse dit eerste nummer aan te schaffen of een abonnement te nemen. U krijgt er geen spijt van. U kunt zelfs een steunabonnement nemen waarbij u gratis toegang krijgt tot de dagprogramma’s van Epoque. Noteer 29 september alvast in uw agenda. Enfin, schrijf u in voor Epoque en u behoort tot de eersten die het leest.

Full color glossy | 24 x 32 cm | 100 pagina’s |
los exemplaar 16,96
gewoon abonnement 52,-
steunabonnement 250,-


INHOUDSOPGAVE