Ben jij een Querdenker

Je leest steeds minder kranten en bladen omdat er steeds minder goede artikelen en commentaren in staan. Je vindt de stroom belerende stukjes uit de progressief-liberale bubbel té demotiverend en je merkt dat redacties steeds minder tijd en geld hebben voor onderzoek en gerijpte visies. Je vindt dit jammer, aangezien je iemand bent die op het snijvlak van meerdere vakgebieden denkt en doet, en daar ook over wil lezen.

DAAROM BEN JIJ ZELF DE ACTUALITEIT GAAN VOLGEN

Jij blijft jezelf verdiepen en ontwikkelen. Je hebt een mening over het grote geopolitieke machtsspel, houdt de huidige economie nauwlettend in de gaten en je bent geïnteresseerd in filosofie, kunst en cultuur. Merk je ook dat steeds meer de vaste grond onder de cultuur en ons bestaan verdwijnt?

EPOQUE LEGT DE FRICTIES ONDER HET MODERNE BESTAAN BLOOT

Met EPOQUE heb je een heel ander magazine. Met veel zorg en aandacht schrijven onze eigenzinnige auteurs hoogstaande artikelen over trends, cultuur, geopolitiek, economie en kunst. EPOQUE biedt geen dagelijkse of wekelijkse actualiteit, maar analyseert ieder kwartaal trends. Reportages over ambachten worden afgewisseld met beschouwingen over geopolitiek, filosofie, dossiers over gaswinning, visserij en EU-regelgeving.

EPOQUE schrijft over ons geloof in goed en kwaad. Een geloof dat dagelijks botst met de opvattingen van onze huidige maatschappij, met ons cultuurhistorisch besef. In dit klassieke magazine lees je over alle facetten van het leven en de cultuur.

IN EPOQUE SCHRIJFT EEN TYPE AUTEUR DAT WE IN DE MEDIA WEINIG MEER ZIEN

Wij voelen ons bevoorrecht dat we mogen werken met zulke fantastische auteurs. Auteurs zoals Sietske Bergsma, Antoine Bodar, Andreas Kinneging, Hans Laagland, Henk-Jan Prosman, Eric Mecking en nog vele andere nationale en internationale auteurs.

Hoe wij aan al die eigenzinnige auteurs komen? Wij verklappen graag ons geheim: EPOQUE is verbonden aan de eigenzinnige uitgeverij Blue Tiger Publishing. Hierdoor heeft EPOQUE rechtstreeks toegang tot unieke denkers en schrijvers, prachtige fotoreportages, de beste analyses en schitterend drukwerk.

EPOQUE IS EEN FEEST VOOR HET OOG ÉN DE GEEST

Wij besteden niet alleen veel aandacht aan het chroniqueren van politiek, cultuur en kunst, maar plaatsten ook literatuur, poëzie en essays. Het goede, het ware en het schone zijn en blijven de basis van de beschaving, nietwaar?

WIL OOK JE IEDER KWARTAAL 100 PAGINA’S AAN TRENDS, CULTUUR, GEOPOLITIEK, ECONOMIE EN KUNST IN JE BRIEVENBUS?

Maak dan gebruik van ons super voordelige abonnement.
Voor slechts 59 euro per jaar ontvang jij EPOQUE magazine in je bus.
Je abonnement wordt ieder jaar automatisch verlengd.
Opzeggen kan 3 maanden voor aanvang van het nieuwe abonnementsjaar.

PS… als je nu je abonnement bestelt, hebben we tijdelijk een cadeautje voor je …

Hoofdredacteur Tom Zwitser beschrijft in Permafrost de zelfvernietiging van het Westen, aangevoerd onder de vlag van het liberalisme. Liberalisme wordt in Permafrost als een koelmechanisme pur sang opgevat. Liberalisme werkt zowel ‘bevriezend’ richting de eigen Europese cultuur waar het uit voort komt, als richting de rest van de wereld

WIL JIJ GRATIS HET BOEK PERMAFROST ONTVANGEN?

Wanneer je bij het bestellen van het EPOQUE abonnement ‘PERMAFROST’ in de bestelregel zet, ontvang je het boek binnen enkele dagen. Wacht niet te lang, want op = op.
‘Epoque is een unicum in de Nederlandse journalistiek. Hier ontbreekt het ressentiment, het provincialisme, de ijdele onwetendheid. En daarbovenop komt dan nog de ouderwetse Schoonheid van epoque: het papier, de fotografie, de opmaak, Alles. Wat een Opluchting. Wat een Troost. Iedere aflevering weer.’

– prof dr. Andreas Kinneging

‘ Een schitterend vormgegeven blad met diepgaande en soms tegendraadse verhalen. Een verademing in een tijd van snelle sociale media of korte nieuwsberichten’

– Pieter Omtzigt

‘Wat een prachtig project!’

– Frits Bolkestein

Loading