DE DOORGESTOKEN KAART van natuurmonumenten

door | 27 juni 2020

Tot groot verdriet en grote woede van regiobewoners wil natuurverpester Natuurmonumenten in de schitterende Bonnenpolder bij Rotterdam een zeer grote natuurbegraafplaats inrichten. (link 1, 2 en 3)

Al het “laaghangende fruit” (zo praat Natuurmonumenten over de doelgroep) van Rotterdam verdwijnt dan in een gezellig, “eeuwig natuurgraf’ in de Bonnenpolder, dat – aldus Natuurmonumenten – zo wordt behouden als ‘natuurgebied’!

Een groot voorstander en promotor van natuurbegraafplaats de Bonnenpolder is mevrouw Anneklaar Wijnants (link 4), ambassadeur van Natuurmonumenten Zuid-Holland én … de bedrogen partner van de GroenLinkser Rik Grashoff (link 5), niet geheel toevallig Natuurmonumentens ‘groenste politicus van 2016’ (link 6). 

Om natuurbegraafplaats de Bonnenpolder er Groenslinks door te drukken heeft Natuurmonumenten nu een onafhankelijke “externe projectleider”  aangesteld, te weten de heer Frank van Vliet (link 1, 7, 8 en 9) om “samen met de betrokken partijen uit de omgeving tot een goed ontwerp voor dit gebied te komen”. Frank van Vliet werkt voor APPM Management Consultants. 

MAAR HOE ONAFHANKELIJK IS FRANK?  

Nou, helemaal níet! Want projectleider Frank van Vliet woont in de Stadsboerderij te Delft – aldus damesblad Margriet More (zie screenshot facebook)- in een soort commune, samen met … Natuurmonumentens accountmanager Anneklaar Wijnants en haar ontrouwe partner, Natuurmonumentens ‘groenste politicus’ 2016 Rik Grashoff (foto) 

Het is weer eens doorgestoken kaart bij Natuurmonumenten en iedereen stinkt er in.

Op de foto van links naar rechts:

Frank, Rik en Anneklaar. Leuk, onafhankelijk setje! 

links: 

1. https://www.natuurmonumenten.nl/nieuws/meer-natuur-bonnenpolder-weer-een-stap-dichterbij

2. https://www.natuurmonumenten.nl/natuurbegraven/bonnenpolder

3. https://www.natuurindebonnen.nl/

4. https://www.linkedin.com/in/anneklaar-wijnants-370b8a12/

5. https://www.linkedin.com/in/rik-grashoff-26197659/

6. https://www.bnnvara.nl/vroegevogels/artikelen/groenste-politicus

7. https://www.linkedin.com/in/frank-van-vliet-82292ba/

8. https://www.appm.nl/

9. https://www.appm.nl/appmer/vliet