Agenda: Douglas Murray, Jan Roos en een VIP-evenement!

door | 14 maart 2019

Alleen maar goed nieuws! De vorige maand verschenen boeken Islamisme en islam, en De dictator-paus blijven dag in dag uit doorlopen. Het zijn zeer relevante titels. 
Ook Epoque Magazine nr.3 valt tussen 8 en 15 maart op de mat. De reacties van de eerste ontvangers waren zeer enthousiast.


JAN ROOS ~ CRISIS


Wij werken verder aan de titels die we in april/mei gaan publiceren. Ten eerste is dat eind april de meeslepende novelle van Jan Roos: Crisis. In dit boek leeft Erik zijn leven nadat een diepe economische crisis een einde heeft gemaakt aan alle zekerheden van de verzorgingsstaat. Zelfs de politie en het publiek bestuur zijn in geen velden of wegen te bekennen. Men staan er alleen voor (of samen). In deze denkoefening verkent Roos de vraag of we nog werkelijk in staat zijn om te overleven en welke voorwaarden dan plots aan ons leven worden gesteld. Het boek stelt ons de vraag of onze maatschappij uit zichzelf nog wel tot samenleven en overleven in staat is.
De precieze verschijningsdatum houdt u van ons tegoed, maar bestellen kan al wel. En wie dat doet ontvangt ‘m veel eerder!

99 pagina’s | Linnen omslag |prijs: 18,50


DOUGLAS MURRAY ~ HET OPMERKELIJKE EINDE VAN EUROPA

Zoals het er nu naar uitziet zal de internationale bestseller van Douglas Murray medio mei in vertaling verschijnen: Het opmerkelijke einde van Europa. Vertaler Henk-Jan Prosman is vrijwel klaar met vertalen en ook de redactie loopt voorspoedig. De vraag in de voorbestellingen is enorm. Zorg dat u ver van tevoren bestelt, dat voorkomt dat de eerste druk te snel uitverkocht raakt!

Ook proberen we er nog een evenement aan te koppelen, maar dat is nog niet zeker. We houden u op de hoogte!AGENDA: EXCLUSIEF
VIP-EVENEMENT!

In Epoque Magazine nr. 3 treft u ruime aandacht voor de fantastische werken van de Vlaamse schilder Hans Laagland. Hij wordt door kunst kenners, -historici en restaurateurs van de grootste musea in Nederland en België bewonderd. Vanwege zijn unieke expertise werd hij betrokken bij het fameuze Rembrandt Research Project van prof. Ernst van de Wetering en als tiener trok hij al experts en diverse professoren naar zijn atelier. Zijn werk wordt verkocht over de hele wereld, waaronder China, Rusland en de Verenigde Staten.

We organiseren voor u een speciale tentoonstelling op twee locaties in Diest en Paal tussen 30 april en 5 mei. Eén met tekenwerk, de ander met schilderijen. Ook is er voor onze VIP-gasten een rondleiding in Laaglands atelier onder zijn begeleiding en die van uitgever-filosoof Tom Zwitser. U kunt zich hiervoor aanmelden. Informeer via een reply wat u daarvoor moet doen. 

Een voorproefje van Laaglands atelierbezoek kunt u hier zien. Waarom naar het Rijksmuseum als u een vergelijkbare grootheid in levende lijve kunt ontmoeten en spreken in de huiselijkheid van diens eigen atelier? We maken er een schitterende 6-daagse van!