Waterunit voor huis en tuin

1.779,90

Creëer een helende wellness plek in je huis

Voed het microbioom van je huid met het juiste soort water

Onze dubbelblinde placebogecontroleerde studie heeft aangetoond dat het drinken van Analemma water de toestand van het darmmicrobioom verbetert door de groei van nuttige bacteriën te ondersteunen en het aantal mogelijk ziekteverwekkende bacteriën te verlagen.

Maar wist je dat je huid zijn eigen microflora heeft, die als taak heeft je te beschermen tegen ziekteverwekkers en ontstekingen te verminderen? Door in coherent water te baden, kun je je huidbacteriën voeden met water van de hoogste kwaliteit – voor het welzijn van iedereen.

Niet alleen je eigen microbioom plukt er de vruchten van, maar ook je (moes)tuin!

In een onderzoek van ons uit 2021 werden cherrytomatenplanten 4 maanden bewaterd met gewoon óf coherent water. Grondanalyse toonde aan dat de bacteriële diversiteit aanzienlijk hoger was in de grond van planten die met coherent water werden gewaterd, ondanks eerdere behandeling met glyfosaat.

Deze bevindingen suggereren dat coherent water een positieve invloed kan hebben op de bodemgezondheid. Daarbij is bekend dat een grotere bacteriële diversiteit weer leidt tot een algehele levendiger bodemleven, denk aan meer wormen, mijten, schimmels, etc.

Dus ook het ecosysteem rondom je tuin zal je dankbaar zijn. Daarnaast geloven wij zelf dat ook de eventuele vruchten uit je tuin ook nog gezonder zijn voor je dan als je tuin geen coherent water krijgt.

Technische informatie

Er zijn twee manieren om het Aǹalemma-apparaat aan te sluiten, afhankelijk van het soort leiding systeem dat uw huis heeft. De standaard gebruikte methoden zijn een persfitting of een compressiefitting.

Voor de installatie van de hele huisunit is een erkende loodgieter nodig. De Aǹalemma-unit voor het hele huis is voorzien van een standaard 28 mm leiding (EU-eenheid). Dit is in principe standaard voor heel europa

Als de leidingmaat in uw huis afwijkt van de maat van de Analemma-unit voor het hele huis, zorg dan dat uw loodgieter een verloopstuk/adapter aanschaft. Als u bijvoorbeeld een 19 mm leiding hebt, is een verloopstuk dat de 19 mm leiding aansluit op onze standaard 28 mm leiding op de Aǹalemma-unit voor het hele huis vereist om de unit voor het hele huis correct te installeren.

Aǹalemma Water is niet verantwoordelijk voor de installatie van de hele huisunit.

Controleer voordat u uw unit bestelt het leidingsysteem in uw huis om een eenvoudige installatie van de hele huis Aǹalemma te garanderen!

Met deze unit pluk je de voordelen voor: