Heidi Norte ~ Mama

32,50

Verschijnt rond december 2024.

In haar aangrijpende boek De kinderloze moeder deelt Heidi Norte haar ervaringen met ouderverstoting, een fenomeen waarvan naast kinderen doorgaans gescheiden vaders het slachtoffer zijn

Als Heidi’s huwelijk na elf jaar niet langer standhoudt, dringen de advocaten van haar man aan op een flitsscheiding, net voordat de flitsscheiding officieel wordt afgeschaft. Door akkoord te gaan met die flitsscheiding zet Heidi zichzelf zonder dat ze dat beseft vanaf de eerste dag na de scheiding buitenspel. Ze is blij met het huisje dat ze in de buurt van haar ex-man kan kopen en weet zeker dat het haar gaat lukken ten minste voor haar kinderen een leuke relatie met haar ex-man gaande te houden. De jaren die volgen, tot aan de dag van vandaag, zijn een hel. Niet alleen haar kinderen maar ook haar familie wordt van haar vervreemd door haar ex-man die geen brug te ver gaat die vervreemding verder op de spits te drijven.

Een verhaal over verdriet, verlies, maar ook over veerkracht en de moed te blijven vechten voor de waarheid en de liefde van een moeder voor haar kinderen.

(Voorlopige cover en titel)