Hans Laagland – Expert Reflections on his Art

door | 14 februari 2015

Laagland voorkantOp 26 februari wordt de nieuwste titel van uitgeverij De Blauwe Tijger gepresenteerd op de Art & Antiques Fair te Hasselt (B). Deze schitterende fullcolor uitgave gaat over het werk van de kunstschilder Hans Laagland (België, 1965): Hans Laagland – Expert Reflections on his Art.  Hierin worden drie internationaal gerenommeerde experts geinterviewd over zijn werk door de Chinese journaliste Miao Xiaojuan. De internationale uitgave verschijnt in het Engels, Russisch en Chinees.

Laagland is volgens velen een van de meest virtuoze schilders in onze tijd en zijn – ten opzichte van de moderne kunst – compromisloze vakuitoefening stond vaak de erkenning van zijn talent en vakmanschap in de weg. Toch kan men zich alleen maar verbazen dat een boek over zijn werk zo lang op zich laat wachten – gezien de lange en indrukwekkende carrière van Laagland. Met des te meer trots geeft De Blauwe Tijger dit werk uit.

Tegelijk met dit boek wordt een eerder essay van Hans Laagland uit het jaar 2000 opnieuw aangeboden. Dit is De Kunstverduistering, een manifest tegen de moderne kunst, uitgegeven door KEI, Zutphen.De_Kunstverduistering

Zie verder in onze webshop:

Hans Laagland – Expert Reflections on his work.  35,50 euro

De Kunstverduistering, 10,00 euro

 Leverbaar vanaf 1 maart 2015