2e druk Van Rooy & extra verzendopties

door | 29 oktober 2015

Waarover men niet spreekt‘ van Wim van Rooy is inmiddels in herdruk. De blijvende stroom bestellingen doet de stapel op onze uitgeverij zo hard slinken dat we verrassend snel moesten bijdrukken. Op de dag dat deze titel uitkwam waren er al meer dan 1000 stuks verkocht. Binnen een week is de hele oplage vrijwel uitverkocht. Deze oplage was al te klein naar onze zin, maar er heerst in Europa papierschaarste omdat de Chinezen alle papier opkopen. Voor particuliere bestellers is er voorlopig nog voldoende op voorraad en we hopen daarmee de komst van de 2e druk te overbruggen.

Het boek heeft ons voor een bijkomend dilemma geplaatst: het is, in tegenstelling tot al onze andere publicaties, te dik voor de brievenbus. Daarom wordt het met de pakketpost verzonden. Omdat een pakketzegel in Nederland en Vlaanderen relatief duur is en we ook graag de royalties van de auteurs en de vaste kosten van de uitgeverij en de drukker willen betalen en daarbij ook nog gratis willen blijven verzenden, hebben we voor verzendbedrijf Kiala gekozen. Kiala werkt met afhaalpunten door het hele land en wat ons betreft is dat een prima oplossing om de hoge verzendkosten van pakketten te omzeilen. Bestelt u voor meer dan 50 euro, dan wordt het pakket standaard gratis met PostNL verzonden en wordt het aan huis bezorgd. Postbezorging in Belgie hangt het af van het gewicht. Bestelt u meer dan 2 kilo dan verzenden we nog steeds met Kiala, tenzij u voor meer dan 100 euro bestelt.

Maar daarmee kunnen we het echter niet iedereen naar de zin maken. Daarom voegen we vanaf vandaag de mogelijkheid van pakketbezorging aan huis via PostNL of Bpost toe, tegen een meerprijs van 6 euro.
In principe blijft dus alles gratis verzonden worden in zowel Nederland als België. Ook de brievenbuspost wordt gratis met PostNL aan huis verzonden.

Dank voor uw begrip!