De ‘r’ is in de maand, dus een dubbele dosis Dennis en Tom!

01 december 2021

Dennis en Tom breken de week over de jeugd van tegenwoordig, trouwen, volwassen worden, schoonvaders, joden, moslims en christenen, de homo’s van vroeger en de hetero’s van nu en over het feit dat mensen niet meer kunnen autorijden: de autobaan is een drama!

Game Over is in huis! U kunt die bestellen in de webwinkel, BESTEL & INFO:

Dat geldt ook voor Headwind 21, de nieuwe dubbeldocu van Marijn Poels: BESTEL & INFO

En voor ‘Terug naar de oorsprong’ van Peter Borger, BESTEL & INFO

Lees de twee boeken van Pepijn van Houwelingen:Microfobie‘ en Manifest aan het volk van Nederland. Dit laatste is een bestseller van de Blauwe Tijger en analyseert in detail alle sluiproutes waardoor de bevoegdheidsoverdracht naar Brussel blijft doorgaan. Dit manifest is een aanklacht tegen deze afschaffing en ondermijning van onze democratie door de Europese Unie en een oproep tot grondwettelijk herstel. Microfobie‘ is net verschenen en verkrijgbaar! 

De vijfde (!) druk van Epoque 10 is uit! Een jaar na verschijning is dit nummer nog steeds een waanzinnige hardloper. Bestel ‘m ook:

Deze allerbelangrijkste Epoque rond het thema vaccins. INFO & BESTEL Of abonneer je nu op Epoque Magazine en ontvang niet alleen Nr. 13 maar ook Nr. 12 er gratis bij!

Epoque Magazine (nr. 14) verschijnt in December. Maar daarvoor verschijnt eerst de dubbel DVD van Poels met beide documentaires die dit jaar van zijn hand verschenen: ‘Headwind 21’ en ‘Het goede doel heiligt de middelen’. BESTEL ‘m hier: 

WILT U OOK DIE NIEUWE VLAGGEN BESTELLEN?

WILT U OOK DIE BLAUWE TIJGER PET BESTELLEN?

Of gewoon de hele demokit XL in een keer? DOEN!


Doneer ook mee aan onze dakrenovatie

Stichting de Blauwe Tijger NL76INGB0000592971

Of klik op deze link! 


Abonneer je nu op Epoque Magazine! Kijk voor meer info over abonnementen op www.epoque.media.

Dat geldt ook voor ‘Imperium USA’ van Daniele Ganser! – over de strapatsen van het Amerikaanse wereldrijk, de toestand in de wereld met China, de logica van imperia, macht en geld:

We willen het contact met u nooit verliezen! Meld u daarom aan op BlueTube

Of doneer ook eens aan de Blauwe Tijger voor al die mooie producties! 

Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang, en een gratis boek cadeau


We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: info@deblauwetijger.com


 

 

Laat een comment achter

Recente video’s

Trending video's

Reageer op de video

3 Reacties

 1. Stephan Reisig

  Bij de introductie zegt Tom : ” Maar ook dingen , die U hoopt, [enz.].
  Nou, daar zeg je me wat!
  Ik HOOP dat het weer snel GOED komt tussen Rypke en Tom !
  Daar hoop ik op.

  Antwoord
 2. Stephan Reisig

  Ik ben homo en ik heb zelf nooit op zo’n vlag zitten te wachten. En nu het gepolitiseerd is al helemaal niet meer. Heel de homocultuur is nu gepolitiseerd. Alle facetten, die vroeger zoals die in vele andere minderheidsgroepen bestonden en bestaan, en die kenmerkend zijn voor een bepaalde cultuur zijn nu door de Globalistische ideologen GEKAAPT voor hun EIGEN abjecte en zelfvernietigende doelen.
  Elke zelfnadenkende homo heeft hier NOOIT om gevraagd [ even los vh feit dat nu al decennia een burger sowieso nooit eerst iets gevraagd wordt ] . Zoals in elke groep op aarde zitten er tussen de homo’s ook Sheeple, slapende, tv-verslaafde MSM volgers, die deze conditionering niet in de gaten hebben en vanuit een Tros nostalgisch idee nog steeds naar de tv staren.
  Alsof de protagonisten van deze mondiale machtsgreep hebben gedacht : Wat speelt er in een bepaalde subgroep. Welke dingen liggen gevoelig? Waarover strijden deze mensen ? Enz. En men heeft dit nu allemaal misbruikt en GEKAAPT. De slapende homo denkt : Oh Eindelijk! Erkenning !! “We” hebben gewonnen! Zie je wel! Als je stug volhoud win je uiteindelijk! “. Maar de werkelijkheid is echter inktzwart en zoals met alle coronamaatregelen samen met de doodsprikken bewerkstelligt het EXACT het tegenòvergestelde !
  Al die ‘lastige’ minderheden dienen opgeruimd te worden. Op de ene locatie gaat het wat concreter aan toe dan op de andere. In Australië omsingelt men een Aboriginals dorp, drijft men iedereen op een hoop en FORCE-inject men iedereen! Bij dit vb is het doel van genocide ‘ietwat’ concreter idd.
  Maar als het stout ideetje vd altijd glimlachende garage-nerd Gates de Waanzinnige sowieso toch al Mondiale Genocide was dan zou de homo, die zelf geen kinderen kan krijgen toch aan de zijlijn al een bijdrage leveren aan de vermindering vd wereldbevolking ? Of moeten homo’s toch allemaal ook dood, omdat ze te confronterend zijn voor de hetero man, die stiekem altijd al jaloers was op de seks, die maar al te vaak in de ogen vd hetero man een heel stuk vrijer lijkt dan zijn eigen seksleven, die altijd maar aan door de vrouw opgestelde voorwaarden vast zit ?? Ik weet het niet.
  Anyways :
  Als de macht er een verdienmodel op kan maken – wat het ook is – dan doet men dat ook zodra de tijd ervoor rijp is. Zoals nu dus.

  Antwoord
 3. Stephan Reisig

  Sàpperdeflap !!, Tom ! Ik heb hier twee reacties geschreven en eentje is nu al verdwenen! [ samen met deze reactie had ik er dus drie geschreven !! ].

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *