Deel 1. Wie is de nieuwe minister Staghouwer? We vragen de boeren

31 december 2021

Koekenbakker Henk Staghouwer, plaag der Groninger boeren, wordt beloond met ministerschap.

Verder is Tom onder de indruk van de lichtjestocht van de boeren door de hele provincie en interviewt hij de initiatiefnemer. Wat vinden mensen van de boeren, de stikstofonzin, het grondbederf door uitkopen van boerengrond en het landjepikmodel dat erachter zit?


Speciaal ter gelegenheid van deze waanzinnige decembermaand, is de hele productie aan boeken en bladen van de Blauwe Tijger nu in een koop te koop – met heel veel voordeel, KLIK’N!

Game Over is in huis! U kunt die bestellen in de webwinkel, BESTEL & INFO:

Dat geldt ook voor Headwind 21, de nieuwe dubbeldocu van Marijn Poels: BESTEL & INFO

En voor ‘Terug naar de oorsprong’ van Peter Borger, BESTEL & INFO

De vijfde (!) druk van Epoque 10 is uit! Een jaar na verschijning is dit nummer nog steeds een waanzinnige hardloper. Bestel ‘m ook:

Deze allerbelangrijkste Epoque rond het thema vaccins. INFO & BESTEL Of abonneer je nu op Epoque Magazine en ontvang niet alleen Nr. 13 maar ook Nr. 12 er gratis bij!

Epoque Magazine (nr. 14) verschijnt in December. Maar daarvoor verschijnt eerst de dubbel DVD van Poels met beide documentaires die dit jaar van zijn hand verschenen: ‘Headwind 21’ en ‘Het goede doel heiligt de middelen’. BESTEL ‘m hier: 

WILT U OOK DIE NIEUWE VLAGGEN BESTELLEN?

WILT U OOK DIE BLAUWE TIJGER PET BESTELLEN?

Of gewoon de hele demokit XL in een keer? DOEN!


Doneer ook mee aan onze dakrenovatie

Stichting de Blauwe Tijger NL76INGB0000592971

Of klik op deze link! 


Abonneer je nu op Epoque Magazine! Kijk voor meer info over abonnementen op www.epoque.media.

Dat geldt ook voor ‘Imperium USA’ van Daniele Ganser! – over de strapatsen van het Amerikaanse wereldrijk, de toestand in de wereld met China, de logica van imperia, macht en geld:

We willen het contact met u nooit verliezen! Meld u daarom aan op BlueTube

Of doneer ook eens aan de Blauwe Tijger voor al die mooie producties! 

Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang, en een gratis boek cadeau


We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven.

Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: info@deblauwetijger.com


 

 

 

Laat een comment achter

Recente video’s

Zorgrevolutie gestuit door rechters, banken en verzekeraars

Zorgrevolutie gestuit door rechters, banken en verzekeraars

Tijdens de Grand Tour van Tom op Sicilië ontmoet hij Paul Hager, al sinds 2014 initiatiefnemer van Zuster in de buurt en Beter in de buurt. Hij vertelt op welke enorme tegenstand hij stuit van rechters, verzekeraars en banken. Al deze instellingen blijken boven de wet...

Nieuwe beroepsvereniging voor goede artsen: NTG!

Nieuwe beroepsvereniging voor goede artsen: NTG!

Uit de Zelfzorg-covid-19 artsengroep die vele duizenden coronapatiënten in de afgelopen jaren heeft genezen, is een nieuwe beroepsgroep ontstaan: het Nederlands tele-artsengenootschap (NTG). Ze kunnen protocollen ontwikkelen en medicijnen voorschrijven die nu nog...

Trending video's

Reageer op de video

3 Reacties

 1. Martien

  goede serieuze humor
  mis alleen de laatste tijden onderwerpen over de visboeren (vissers)
  weet niet de reden. hopeluck hebben zij het niet opgegeven.
  bedankt voor wat je wel bespreekt.

  Antwoord
 2. Harry Wijsman

  Geweldig werk .
  De luis in de pels van dit nazisme in wording .
  Wat mij in de 20 maanden dictatuur opvalt is dat de spuit industrie (zoals u weet) op alle fronten heeft ingedekt tegen schade claims .
  Maar ook het listige om hun malversaties om hun goedkeuring tot deze experimentele gentherapie injectie te krijgen via lobbyisten 54 jaar geheim te houden.
  Hieruit zou je kunnen afleiden dat de lange termijn effecten wellicht bekent zijn en geheim gehouden moeten blijven . Mede omdat dan de gestoken (geïnjecteerde) slachtoffers massaal overleden zijn.
  De huidige directe effecten van de prikken zijn na invoering van de injectie campagne duidelijk zichtbaar in de Wereld .
  Veel overlijdens en zware bijwerkingen die leiden tot arbeid ongeschiktheid.
  Op dit moment 1.1.2022 vele boosters verder een toenemende dwang om de QR code groen te houden.
  De ultieme vraag rijst hier!! Op welke termijn zullen de lange termijn effecten zichtbaar worden? Welke gevolgen ? Hoe zal dit zijn te herleiden naar de injectie (2021) spike eiwitten schade die het immuunsysteem langzaam maar zeker afbreekt.
  Is er binnen het netwerk van Blauw tijger kennis, medische wetenschappelijke contacten, die over deze vragen eveneens zich aan het warmlopen zijn??
  Dit zou de huidige dictatuur en prik nazisme alsmede de plandemie snel tot een einde kunnen brengen en verantwoordelijke voor het juridisch tribunaal kunnen brengen.
  Met vriendelijke groet ,
  Harry

  Antwoord
 3. Janneke van Damme

  Dank voor jullie berichtgeving.
  Ja hoe bereiken we de stadsbevolking om hen te waarschuwen voor het voedseltekort, l
  Zo tem je immers mensen!
  Shakespeare wist dat al . ( Taming of the shrew.)

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.