De betrouwbaarheid van BPOC2020 raakt ons allemaal

28 oktober 2021

BPOC2020 heeft op haar website geklaagd over de rol van de ‘alternative media’. Dit betreft de lancering van het rapport van de 80 verklarende politieagenten. Café Weltschmerz Blckbx en De Blauwe Tijger werden met naam en toenaam genoemd.

Wat is er aan de hand? Het tweede onderzoek van de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (BPOC2020) was gericht op de misdragingen van het politiekorps tijdens de corona-demonstraties. Maar liefst 80 agenten zouden daarover verklaard hebben aan het BPOC2020. Hoewel er inmiddels maanden verstreken zijn en er een gedrukt rapport ligt, ontbreekt er na maanden van toe- en afzeggingen nog steeds het gevalideerde bronmateriaal van de verhoren met de daarbij behorende notarisverklaring. Omdat het niet om interviews gaat maar om verhoren, blijft het materiaal zonder deze validatie een ongefundeerd opstel.

Wij weten dat dat BOOC2020 door de mainstream media eerder al negatief werd bejegend. Daarover nemen wij geen enkele positie in. Het is voor de betrokken mediaplatforms op dit moment slechts van belang dat de werkwijze van BPOC2020 vanaf nu verder transparant plaatsvindt. De geloofwaardigheid van BPOC2020 raakt ons allemaal. Een oproep aan BPOC2020 om daaraan te voldoen.

NB! Het bedrag dat BPOC t.a.v. Blue Tiger noemt is onjuist. Blue Tiger bood de nieuw gebouwde studio VANZELFSPREKEND VOOR NIKS AAN, evenals alle voorgaande studio-optredens van de BPOC in Blue Tiger. Toen dhr. Kuit dat afwees, heeft een lid van de Raad van Advies vrijblijvend geïnformeerd wat de huur totaal kostte voor de studio met publiek, catering en ingehuurd personeel. En dat ging om 10.000 euro. Blue Tiger heeft dat bedrag namelijk daadwerkelijk betaald(!) om de studio te kunnen bouwen en de cateraar in te huren die ter nauwernood afgezegd kon worden na Kuits bruuske opzegging.

Epoque Magazin (nr. 14) verschijnt in December. Maar daarvoor verschijnt eerst de dubbel DVD van Poels met beide documentaires die dit jaar van zijn hand verschenen: ‘Headwind 21’ en ‘Het goede doel heiligt de middelen’. BESTEL ‘m hier: 

WILT U OOK DIE NIEUWE VLAGGEN BESTELLEN?


Doneer ook mee aan onze dakrenovatie

Stichting de Blauwe Tijger NL76INGB0000592971

Of klik op deze link! 


GAME OVER! OUR FIRST GERMAN TITLE! (Onze eerste uitgave in het Duits verschijnt eind september! Bestel ‘m vast!)

Overige uitgaven en de huidige bestsellers van Blue Tiger: Het rapport van de BPOC2020 over de Nederlandse politie is nu verkrijgbaar:

Abonneer je nu op Epoque Magazine en ontvang de schitterende bestseller van Kees van der Pijl, ‘Pandemie van de Angst‘ er gratis bij. Kijk voor meer info over abonnementen op www.epoque.media Of koop Van der Pijls boek!

De vertaling van Bhakdi’s laatste boek is uit! INFO & BESTEL

Het boek van Jannes Koetsier, ‘De gezonde patiënt’, is hier verkrijgbaar

Epoque 12 is net verschenen! Bestel ‘m nu:

De zeer spraakmakende Epoque 13 komt half september en kan voorbesteld worden!

NEW! Alexander Zwagerman wrote a terrific book ‘Why China is winning’, on the rise of China and the suicide of the West.

Available in ENGLISH and DUTCH

Nieuwe boek Giorgio Agamben, Waar zijn wij? De epidemie als politiek 

De klassieker ‘Homo Videns’ van Giovanni Sartori (1924-2017) is officieel verschenen! INFO & BESTEL

Dat geldt ook voor ‘Imperium USA’ van Daniele Ganser! – over de strapatsen van het Amerikaanse wereldrijk, de toestand in de wereld met China, de logica van imperia, macht en geld:

We willen het contact met u nooit verliezen! Meld u daarom aan op BlueTube

Of doneer ook eens aan de Blauwe Tijger voor al die mooie producties! 

Abonneer je niet alleen op Epoque, maar ontvang ook gelijk een schitterende luxe schuifcassette voor de hele komende jaargang, en een gratis boek cadeau


We gaan de strijd aan tegen framing en laster door de overheid en de media en daarvoor vragen we uw broodnodige steun! De aanval op Blue Tiger Studio en andere platforms wordt bikkelhard gespeeld: bankrekeningen staan onder druk, banen van familie of huwelijkspartners worden opgezegd, en social media accounts worden massaal opgeheven. Wij werken met een team van advocaten om overheidsintimidatie tegen te gaan en we vragen daarvoor uw steun! Maak aub een gift over naar Stichting de Blauwe Tijger te Groningen, IBAN: NL 76 INGB 0000 59 29 71 paypal: info@deblauwetijger.com


 

Laat een comment achter

Recente video’s

199 waanzinproblemen voor elke Nederlander, gratis en voor niks.

199 waanzinproblemen voor elke Nederlander, gratis en voor niks.

We winden er geen boerendoekjes omheen: we krijgen een heel hard najaar met z'n allen. De inflatie giert ons om de oren, Rutte biedt geen exucses aan en zegt daar sorry voor, Tom heeft een topweekend gehad en Hij is er! De langverwachte, vertaalde toptitel uit de VS...

Waanzinbar: Hugo carjackt uw lichaam, uw auto en uw huis.

Waanzinbar: Hugo carjackt uw lichaam, uw auto en uw huis.

Er komt weer veel aan bod: Google manipuleert uw gedachten, Hugo jat uw rest en de boeren zijn helemaal geen lid van LTO. Veruit de meeste LTO-leden liggen onder het gras. Tom legt uit hoe de LTO de boel besodemietert. En hij irriteert zich aan de massale/misplaatste...

De huisjurist van DBT vertelt over het proces tegen de NCTV!

De huisjurist van DBT vertelt over het proces tegen de NCTV!

Max Hazekamp schuift aan om het proces tegen de NCTV te behandelen. Hazekamp is ook de jurist van Farmers Defence Force en vocht met veel succes talloze demoverboden voor boeren aan. Deze held doet achter de schermen het beste werk dat een jurist maar kan doen! Morgen...

Trending video's

Reageer op de video

4 Reacties

 1. Peter C. Rademaker

  Heel ongewenst dat er negatieve reuring ontstaat binnen de “gebundelde” krachten tegen het beleid van de Nederlandse overheid en de verraderlijke inbreng van de MSM. ik heb nu al verschillende malen proberen te zoeken naar het door u aangegeven persbericht met opmerkingen van de BPOC. Ik kan hiervan niets terugvinden, althans niet op hun Website ! Is de zaak wellicht onderling uitgesproken. Zou mij zeer welgevallig zijn. Dit is een zaak van geloofwaardigheid en samenhorigheid welke geen deukjes op mag lopen.

  Antwoord
  • TomZwitser

   Alle stappen om achter de schermen de zaak verder te helpen zijn doorlopen.

   Antwoord
  • Erwin de Gruil

   Het persbericht staat nog gewoon op de site van de BPOC:
   https://bpoc2020.nl/news/persbericht-aangaande-dossier-politieverhoren/

   Ikzelf ga uit van de integriteit van de Blauwe Tijger, BLCKBX en Weltschmerz. Zonder kwaad te willen spreken over dhr. Kuit, heb ik altijd een vervelend gevoel gehad wanneer hij bij de diverse nieuwe media aan het woord kwam.

   Antwoord
  • Pim Scheffer

   U kunt het betreffende persbericht vinden op de website van de BPOC in de map: dossier politieverhoren.

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.